Επίσημα 4 ακόμα παραμένουν στον Άρη

Στην ανακοίνωση παραμονής τεσσάρων ακόμα ποδοσφαιριστών προχώρησε η διοίκηση του Άρη Ρεθύμνου, για τους οποίους το rethymnosports.gr σας είχε ενημερώσει το προηγούμενο διάστημα.

Επίσημα και την νέα σεζόν την φανέλα του Άρη θα φοράνε οι τερματοφύλακες Κελαϊδής και Χνάρης, αλλά και ο αμυντικός Μεταξάκης και ο μέσος Περίφανος.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram LIKE στο Facebook και στο YouTube

Η ανακοίνωση του Άρη:
«Και την νέα χρονιά θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα του ΑΡΗ, οι Κελαιδής, Χνάρης, Μεταξάκης και Περήφανος κάτι που ήθελαν τόσο οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, όσο και η διοίκηση.»

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Μανώλης Μεταξάκης δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστώ την διοίκηση του ΑΡΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΗΣ αλλά και τους προπονητές,  για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν για ακόμη μία χρονιά. Η ομάδα πέρυσι  πραγματοποίησε τον στόχο της που ήταν η άνοδος στην Γ΄Εθνική.  Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παράγοντες που συνέβαλαν σε αυτόν τον αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω και του χρόνου στον ΑΡΗ και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ ώστε να συμβάλω στην επίτευξη των φετινών στόχων. Τέλος με την επιστροφή στα γήπεδα θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές υγεία και να έχουμε ένα όμορφο πρωτάθλημα». 

Επίσης ο Γιάννης Περήφανος δήλωσε: «Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που θα είμαι και εγώ μέλος αυτής της ομάδας στο ξεκίνημα της στην Γ’ Εθνική! Η φετινή χρονιά είναι μια πρόκληση για εμάς αλλά και μια ευκαιρία για τα νεαρά παιδιά να αγωνιστούν στην παραπάνω κατηγορία! Η ομάδα διαθέτει ποιότητα, ταλέντο και μέσα από σκληρή δουλειά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε να κρατήσουμε την θέση μας στην κατηγορία αυτή! Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά σε όλες τις ομάδες, καθώς και να εκπληρώσουν τους στόχους τους με υγεία, χωρίς τραυματισμούς». 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *