Επιβεβαίωση για τους 3 Ρεθυμνιώτες στη Μικτή Κρήτης

Με τίτλο «Τρεις Ρεθυμνιώτες στην 18άδα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων Νέων», η ΕΠΣΡ επιβεβαίωσε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του RethymnoSports.gr, από νωρίς σήμερα το μεσημέρι.

Οι Κωνσταντίνος Αποστολάκης (ΟΦ Αρμένων, τερματοφύλακας 2000), Γιώργος Βιολάκης (Κεραυνός, αμυντικός, 2000) και Νικήτας Στεφανάκης (ΠΑΟ Αλφάς, αμυντικός-μέσος, 2001), συμπεριλαμβάνονται από τον Ενωσιακό προπονητή της ΕΠΣ Ηρακλείου, Δημήτρη Τριβιζαδάκη, στην 18άδα της αποστολής της Μικτής Περιφέρειας Κρήτης για τα παιχνίδια με την 15η Περιφέρεια. Τα δύο παιχνίδια θα γίνουν στο γήπεδο της Ραφήνας την Τρίτη 22 Μαρτίου (στις 13.00) και την Πέμπτη 24 Μαρτίου (στις 11.00). Θυμίζουμε ότι η Μικτή Περιφέρειας Κρήτης θα αντιμετωπίσει την Μικτή της 15ης Περιφέρειας, η οποία συγκροτείται από τις Ενώσεις Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Λέσβου, Χίου, Σάμου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Ρεθύμνου, είναι η ακόλουθη: «Ο Ενωσιακός Προπονητής της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου κ. Δημήτριος Τριβιζαδάκης επέλεξε για τη 18αδα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων τρεις Ρεθυμνιώτες ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι παρακάτω:

1) Αποστολάκης Κωνσταντίνος του ΟΦ Αρμένων (τερματοφύλακας 2000).

2) Βιολάκης Γέωργιος του ΑΟΝ Κεραυνού (αμυντικός 2000)

3) Στεφανάκης Νικήτας του ΠΑΟ Αλφάς (αμυντικός μέσω  2001).

Η αποστολή θα φτάσει στην Αθήνα στις 21-3-2016 και θα αναχωρήσει για Κρήτη στις 24-3-16.

Η Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου εύχεται καλή επιτυχία στην αποστολή μας».

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *