Επισκοπή και Ρεθυμνιακός στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΡ

Η Επισκοπή και ο Ρεθυμνιακός βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου και απομένει μία ομάδα για να συμπληρωθεί η τετράδα του θεσμού των εκπλήξεων.

Η Επισκοπή έκανε την ανατροπή κερδίζοντας με 2-0 τον Ερμή Ζωνιανών στο ΔΑΚ Γάλλου ανατρέποντας το εις βάρος της 0-1 του πρώτου αγώνα και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα ημιτελικά όπου περιμένει η Δόξα Πλατανέ (είχε περάσει μπάι από την Β’ φάση). Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με την Επισκοπή να καταφέρνει μόλις μέσα σε 1’ (59’ και 60’) να πετύχει δύο γκολ με ισάριθμες κεφαλιές των Πάτα και Μπάρο παίρνοντας τη νίκη-πρόκριση.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρ. Σταυρουλάκης, Βλαχάκης (Ρεθύμνου), Αικ. Βράγκου (Χανίων).

ΤΑ ΓΚΟΛ: 59’ (Κ) Πάτας, 60’ (Κ) Μπάρο.

ΑΣΙΣΤ: 59’ Λέκα, 60’ Συμεωνίδης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Κόλτζος): Ψαρράς, Μεργέμογλου, Συμεωνίδης, Πάτας, Κεφαλάς, Μπατζέλης, Κουκούλης, Λέκα (85’ Ζαχαράκης), Ανδριάνης (46’ Κοναγκάγια), Τσαμπουράκης (63’ Μέτα), Μπάρο (79’ Τζωρτζινάκης).

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Δεσποτόπουλος, Γεμιστός, Αυγουστάκης, Αγκουίνο (78’ Βιτώρος), Μπαμπουλάκης, Σκουτέλης (66’ Λίτσκας), Κεφαλούκος, Κωστάκης, Βαταμίδης (66’ Αργκουέλο), Ρουμπάκης, Κοζορώνης (70’ Γρ. Χνάρης).

Πέρασε ο Ρεθυμνιακός και περιμένει αντίπαλο στους «4»
Στο άλλο μεσημεριανό παιχνίδι Ρεθυμνιακός και ΑΟΝ Αστέρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στην Σοχώρα με τα «δελφίνια» να προκρίνονται στα ημιτελικά χάρη στη νίκη τους με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι. Ο Ρότζεν με δύο γκολ έδωσε το προβάδισμα με 1-2 στον ΑΟΝ Αστέρα, αλλά στο φινάλε του παιχνιδιού ο Έρι Ματαραγκάσι έγραψε το τελικό 2-2 και ενώ ο Ρεθυμνιακός είχε διπλό δοκάρι στο 38’ με τους Κώτσιο και Ι.Σ. Σηφακάκη. Ο Ρεθυμνιακός περιμένει τον αντίπαλο του στα ημιτελικά που θα προκύψει από το βραδινό παιχνίδι ΑΟ Άρης – ΑΟ Ποσειδών στα Μισίρια.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Β’ Φάση (2η Αγωνιστική)

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου

*7. Επισκοπή – Ερμής Ζωνιανών 2 – 0 {0-1}

(59’ Πάτας, 60’ Μπάρο)

*8. Ρεθυμνιακός – ΑΟΝ Αστέρας 2 – 2 {3-0}

(44’ Κώτσιος, 88’ Ερ. Ματαραγκάσι – 45’+1’, 48’ Ρότζεν)

18.30 *6. ΑΟ Άρης – ΑΟ Ποσειδών {0-0} (Μισιρίων – Καλυβιανάκης, Βαρβαντάκης, Κελαϊδής – Παρατηρητής Διαιτησίας: Χριστοδουλάκης).

Προκρίνεται άνευ αγώνα: Δόξα Πλατανέ

 

Γ’ ΦΑΣΗ-ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (Διπλά Παιχνίδια)

*9. Επισκοπή – Δόξα Πλατανέ

*10. Νικητής 6 – Ρεθυμνιακός

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *