Επιτυχίες για τον ΣΔΥΡ ΣΕ Πανελλήνιο Αγώνα 100χλμ & 50χλμ

Μια ακόμη χρονιά , μέσα στο καταχείμωνο, έδωσε μια πανέμορφη ημέρα για να τρέξουν οι δρομείς Υπεραποστάσεων, που τίμησαν με την παρουσία τους τον 13ο Πανελλήνιο Αγώνα 100χλμ και 7ο 50χλμ εις μνήμη Αλεξάνδρου Θεοφανίδη που διοργανώνει ο Σύλλογος Απόλλων Δυτ. Αττικής και συγκεντρώνει κάθε χρόνο, αυτές τις μέρες τα βλέμματα όλων, όσων ασχολούνται με τη δρομική άθληση, στην εκπληκτικής ομορφιάς διαδρομή, από την Ψάθα Μεγάρων στο Αλεποχώρι. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά 149 δρομείς, 68 στον αγώνα των 100 χλμ (τερμάτισαν 58) και 81 στον αγώνα των 50 χλμ (τερμάτισαν 76).
Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν και δυο αθλητές του ΣΔΥΡ. Στον αγώνα των 100 χλμ στην πολύ καλή 10η θέση της γενικής κατάταξης, τερμάτισε ο Δημήτρης Λαχνιδάκης, με χρόνο 9 ώρες, 56 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα. Νικητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Τάσιος ( 8.12.23 ).
Στον αγώνα των 50 χλμ στην εξαιρετική 4η θέση της γενικής κατάταξης, τερμάτισε το μέλος του Ρεθυμνιώτικου συλλόγου Σπύρος Κοτζάμπασης, με χρόνο 4 ώρες, 03 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα. Νικητής στα 50 χλμ ηταν ο Σταν Φινάουτ ( 3.48.10 ).

Ανακοίνωση Σ.Δ.Υ.Ρ. :
«Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.Ρ. συγχαίρει τα μέλη μας, που για μια ακόμη φορά τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο το σύλλογό μας, τους εύχεται να είναι υγιείς και δυνατοί και να μας φέρουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Για το Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.Ρ.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *