Επιτυχίες στους δύο συλλόγους Ταε Κβο Ντο

Απόλυτα επιτυχημένο ήταν το 2ο Διασυλλογικό Παγκρήτιο πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο με την επωνυμία «Ελευθέριος Βενιζέλος» που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο Πανεπιστημιακό κλειστό Γυμναστήριο στου Γάλλου.
Τους αγώνες διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό «Απόλλων» Ρεθύμνης, ενώ τελούσαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.), της ένωσης νοτίου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.), της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.
Σε αυτή την διοργάνωση έλαβαν μέρος όλοι οι αναγνωρισμένοι από την Ομοσπονδία, σύλλογοι της Κρήτης και πλήθος αθλητών και αθλητριών. Οι αθλητές αγωνίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφές των ολυμπιακών αγώνων και για πρώτη φορά στη Κρήτη, με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες, γεγονός που δείχνει το υψηλό επίπεδο του αθλήματος.
Η παρουσία των δύο Ρεθυμνιώτικων συλλόγων ήταν εξαιρετική, συλλέγοντας πολλά μετάλλια με τους 39 αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν. Ο διοργανωτής Αθλητικός σύλλογος Απόλλων Ρεθύμνου συμμετείχε με 25 αθλητές και αθλήτριες, κατακτώντας 22 μετάλλια, 8 χρυσά, 8 ασημένια και 6 χάλκινα μετάλλια. Από την πλευρά του ο Αθλητικός Σύλλογος Ταε Κβο Ντο Περάματος κατέκτησε 6 χρυσά, 6 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *