Επιτυχημένοι οι αγώνες στίβου Δημοτικών σχολείων

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι αγώνες Κλασικού αθλητισμού, που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. Ρεθύμνου, στο ΔΑΚ Γάλλου.

Στους αγώνες συμμετείχαν περίπου 650 μαθητές-τριες από 30 Δημοτικά Σχολεία του Νομού, ενώ έλαβαν μέρος και 25 μαθητές-τριες με ειδικές ανάγκες. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι μικροί αθλητές ήταν μαγευτική, ενθαρρύνοντας διοργανωτές, διευθυντές σχολείων, εκπαιδευτικούς και καθηγητές Φυσικής αγωγής να συνεχίσουν την προσπάθεια για την διοργάνωση παρόμοιων γιορτών.

Παράλληλα, η Οργανωτική Επιτροπή με ανακοίνωση της ευχαρίστησε όλους όσοι προσέφεραν στη διεξαγωγή της γιορτής του αθλητισμού. «Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων ευχαριστεί θερμά τους διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς των σχολείων για το ενδιαφέρον και την προσπάθεια που κατέλαβαν για την επιτυχία των αγώνων, το ΚΤΕΛ Ρεθύμνου για την μεταφορά των μαθητών στο ΔΑΚ Γάλλου και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (παράρτημα Ρεθύμνου) για την υγειονομική κάλυψη των αγώνων».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *