Επιτυχημένο το 5ο Bazaar του ΝΟ Ρεθύμνου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για μία ακόμη χρονιά το Πρωτοχρονιάτικο φιλανθρωπικό παζάρι του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου, το οποίο έλαβε χώρα στην πλατεία 4 Μαρτύρων την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οι Ρεθυμνιώτες στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου, η οποία πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά. Οι διοργανωτές είχαν δώσει και κοινωνικό χαρακτήρα στην εκδήλωση τους, αφού το 50% των εισπράξεων θα δοθεί στο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Ρεθύμνης.

Με ανακοίνωση του, ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου θέλησε να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συνέβαλλαν τα μέγιστα για την επιτυχημένη πραγματοποίηση του Πρωτοχρονιάτικου φιλανθρωπικού παζαριού. «Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 5η φορά το Πρωτοχρονιάτικο φιλανθρωπικό παζάρι του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους επιχειρηματίες: Αντωνάκης, Κλάδος, Δραμηλαράκης, Μιχελουδάκης, Χάσικος, Κουρκουλός, Κυριακόπουλος και Ψυχαράκης. Παράλληλα, ευχαριστούμε τα μέλη της διοίκησης, τα παιδιά, τους αθλητές και τους προπονητές του ομίλου για την συμμετοχή και στήριξη τους σε αυτή την εκδήλωση. Τέλος, ευχαριστούμε τον Δήμο Ρεθύμνου και φυσικά όλο τον κόσμο που για μία ακόμη χρονιά στήριξε αυτήν μας την προσπάθεια. Από τις εισπράξεις, το 50 % θα δοθεί στο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Ρεθύμνης», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΝΟ Ρεθύμνου.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *