22 Απριλίου 2024

ΕΠΣΡ: «Η χρησιμοποίηση «μικρού» στην Β’ κατηγορία είναι προαιρετική»

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Ρεθύμνου διευκρινίζει τι ακριβώς ισχύει με την χρησιμοποίηση του «μικρού» ποδοσφαιριστή (γεννηθέντα το 2001 και μικρότερο) μετά από την αναστάτωση που προέκυψε στον αγώνα Β’ ΕΠΣΡ Μέλαμπες-Φλόγα Ρουστίκων όπου ο διαιτητής του αγώνα Εμ. Γρύλλης υποχρέωσε τους φιλοξενούμενους να αγωνιστούν με 10 παίκτες.

Η ΕΠΣ Ρεθύμνου στην ανακοίνωση της τονίζει πως στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΡ η χρησιμοποίηση του «μικρού» είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική για τα σωματεία και πως εκ παραδρομής αναγράφηκε στην κοινή προκήρυξη Α’ & Β’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΣΡ αναφέρει:

«Μετά την αναστάτωση που προέκυψε στον αγώνα Β΄ Κατηγορίας ΑΟ Μελάμπων – Φλόγα Ρουστίκων της 11-10-2020  για τη συμμετοχή ποδοσφαιριστή μικρότερο του 2001, ενημερώνουμε τα σωματεία μας ότι ισχύουν τα εξής:

Α) Εκ παραδρομής και λόγω φόρτου εργασίας, αναφέρεται στην προκήρυξη Α’ – Β’  Κατηγορίας και Κυπέλλου ΕΠΣ Ρεθύμνου ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-21 ότι η διάταξη για τη συμμετοχή του μικρού ποδοσφαιριστή στη Β’ Κατηγορία , ισχύει.

Β) Η ανωτέρω διάταξη ισχύει μόνο για την Α’ Κατηγορία η οποία προβλεπόταν και στην περυσινή προκήρυξη με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Για αυτό το λόγο η συμμετοχή του μικρού ποδοσφαιριστή στην Β΄ Κατηγορία είναι προαιρετική».

1 Σχόλιο

  1. Ασημακοπουλος Γεώργιος

    Ειστε επικίνδυνοι κυριοι παιξαν ομαδες με λιγοτερα ατομα και οι υπολοιπες παρακαλουσαν μην τραυματιστει ο πιτσιρικας!

    Απάντηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *