ΕΠΣΡ: «Καλή επιτυχία στην Εθνική mini football και στους Ομοσπονδιακούς Μπαστάκη-Μανωλούδη»

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Ρεθύμνου στέλνει τις θερμότερες ευχές στον Ομοσπονδιακό Τεχνικό της Εθνικής mini football Γιώργο Μπαστάκη και τον άμεσο συνεργάτη του Σήφη Μανωλούδη, ενόψει της έναρξης του SOCCA World Cup 2023 που θα διεξαχθεί 2-11 Ιουνίου στο Έσεν της Γερμανίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΣΡ:

«ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΚΗ-ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ MINI FOOTBALL ΓΙΑ ΤΟ SOCCA 2023 ΣΤΟ ΕΣΕΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και το ΔΣ της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ εύχονται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ που εκπροσωπούν σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ.

Από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2-6-2023 ως και την ΚΥΡΙΑΚΗ 11-6-2023 στο ΈΣΣΕΝ της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ θα διεξαχθεί το SOCCA World Cup 2023. Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ συνολικά την ΕΘΝΙΚΗ MINI FOOTBALL και ειδικότερα τα δικά μας ΠΑΙΔΙΑ, τον ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ κ. ΜΠΑΣΤΑΚΗ Γεώργιο και τον άμεσο συνεργάτη του κ. ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ Ιωσήφ.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ της ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ έχει ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ σε αυτό το ξεχωριστό σπορ, μην ΛΗΣΜΟΝΩΝΤΑΣ και την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ που έλαβε ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ το 2019».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *