Η αγωνιστική σεζόν της Ακαδημίας της Ρ.Ε.Α. ξεκινά!

Έλα στη μεγάλη ποδοσφαιρική μας οικογένεια, παίξε, διασκέδασε και κοινωνικοποιήσου, προκειμένου να δημιουργήσουμε μαζί μία υγιή κοινωνική ομάδα νέων αθλητών που θα πρεσβεύει τις αξίες του αθλητισμού και της ζωής. Η νέα προπονητική – αγωνιστική σεζόν ξεκινά, με την ακαδημία μας να ανοίγει τις πύλες της στις 4 Σεπτεμβρίου 2023. Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να εισέλθετε στον σύνδεσμο: https://forms.gle/aFAyk8ZJoccSrtA46

Η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών με οδηγό την περσινή επιτυχημένη και παρθενκή σεζόν λειτουργίας της ακαδημίας ποδοσφαίρου Γυναικών με δεκάδες αθλήτριες, συνεχίζει την προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος με επίκεντρο τις μικρές ηλικιακές κατηγορίες. Ως στόχο έχει την ανάδειξη ποδοσφαιριστριών, οι οποίες αφού στελεχώσουν τα τμήματα της, στη συνέχεια θα ενταχθούν σε αγωνιστικό επίπεδο προκειμένου να αγωνιστούν στην αναπτυξιακή ομάδα μας και έπειτα στην πρώτη ομάδα που αγωνίζεται στην Α’ Εθνική Κατηγορία.

Να σημειώσουμε ότι η αναπτυξιακή ομάδα θα αποτελείται από παίκτριες κάτω των 17 ετών και θα αγωνιστεί σε πρωτάθλημα με αντιπάλους τις αντίστοιχες αναπτυξιακές ομάδες των συλλόγων της Κρήτης που συμμετέχουν στην Α’ και Β’ Εθνική κατηγορία. Μία διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία του αθλήματος, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να εξελιχθούν και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες και παραστάσεις.

Επίσης, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και συνεχούς ανάπτυξης των τμημάτων υποδομών, η ομάδα μας έχει υιοθετήσει και έχει θέσει σε εφαρμογή από πέρυσι το πρότυπο πρόγραμμα της παγκόσμιας Ομοσπονδίας, UEFA Disney playmakers, όπου τα κορίτσια κάνουν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα σε ένα ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον, με έμφαση στη διασκέδαση, τη φιλία και το ποδόσφαιρο.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά μια καλή αγωνιστική χρονιά, γεμάτη υγεία και ποδόσφαιρο!

 

ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ – ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Η έναρξη της Ακαδημίας μας για τη φετινή σεζόν θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου 2023, διαθέτοντας ένα έμπειρο τεχνικό επιτελείο, αποτελούμενο από την προπονήτρια και κάτοχο διπλώματος UEFA C’, Ελευθερία Δαφέρμου και την πτυχιούχο Τ.Ε.Φ.Α.Α. με εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο, Αρετή Κατσούγκρη.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να εισέλθετε στον σύνδεσμο: https://forms.gle/aFAyk8ZJoccSrtA46

 

ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

1) Ασφαλή χώρο προπόνησης και έλεγχος παραλαβής παράδοσης των κοριτσιών μικρής ηλικίας.

2) Διαδραστική εκπαίδευση για τη σωστή διατροφή, ψυχολογία, ατομική εκγύμναση , αλληλεγγύη και συμμετοχή σε  ομαδικό πνεύμα.

3) Συχνή ενημέρωση και συνομιλίες με τους γονείς.

4) BOX με Ρουχισμό και τσάντα προπόνησης. (SET ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ, ΚΑΛΤΣΕΣ, ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ-ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΦΟΡΜΑ και ΤΣΑΝΤΑ).

 

ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Οι προπονήσεις θα γίνονται στο δημοτικό στάδιο Ρεθύμνου στη Σοχώρα (Σεπτέμβριο – Ιούνιο), χωρίζοντας τα κορίτσια σε μικρά ηλικιακά group τις παρακάτω μέρες και ώρες:

 

Εφηβικό (από 12 ετών και άνω)

Τρίτη               19:00 – 20:00

Πέμπτη            21:00 – 22:00

Παρασκευή     19:00 – 20:00

 

Παιδικό (κάτω απο 12 ετών)

Δευτέρα          19:00 – 20:00

Τετάρτη          18:00 – 19:00

Πέμπτη            18:00 – 19:00

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΕΑ

Προπονήτριες ΑΟ ΡΕΑ

Δαφέρμου Ελευθερία 697 218 7222

Κατσούγκρη Αρετή    697 869 3910

Facebook:

https://www.facebook.com/REAgirlacademy

Instagram:

https://www.instagram.com/rea_girls_academy/

Email

aorea.academy@gmail.com

aorea.office@gmail.com

Εγγραφές

https://forms.gle/aFAyk8ZJoccSrtA46

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *