Η Γαβαλά του ΝΟΡ στην Εθνική πόλο Κορασίδων!

Συνεχίζονται οι διακρίσεις για την ομάδα πόλο του Ν.Ο. Ρεθύμνου, καθώς δεν πανηγυρίζουν στην Ρεθυμνιώτικη ομάδα μόνο για τις ομαδικές επιτυχές τους αλλά και ατομικές. Μετά την κατάκτηση του 2ου αργυρού μεταλλίου στην Ελλάδα από την ομάδα μίνι κορασίδων, ήρθε και η ατομική διάκριση για την Κατερίνα Γαβαλά που κλήθηκε στην τελική 13μελή αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Κορασίδων, η οποία θα συμμετάσχει το διάστημα 167-23 Ιουλίου στην Βαλκανιάδα. Η εν λόγω διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας, με την Ρεθυμνιώτισα περιφερειακό να συμπεριλαμβάνεται στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού. Η Κατερίνα Γαβαλά έχει γεννηθεί το 2002 και πρόσφατα αναδείχθηκε δευτεραθλήτρια Ελλάδας με την ομάδα Νεανίδων του ΝΟ Ρεθύμνου.

Η Γαβαλά επιλέχθηκε στις 13 κορυφαίες αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν την Εθνική μας ομάδα, από τις 37 συνολικά που συμμετείχαν στην προετοιμασία της ομάδας. Οι 13 αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο βαλκανικό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης που θα γίνει στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας, είναι οι ακόλουθες:

Κατερίνα Γαβαλά (Περιφερειακός – ΝΟ Ρεθύμνου – 2002), Λυδία Μαυρωτά (Τερματοφύλακας – ΝΟ Βουλιαγμένης – 2003), Ευαγγελία Καρύτσα (Τερματοφύλακας -ΑΝΟ Γλυφάδας – 2002), Παναγιώτα – Γεωργία Νιέρρη (Αμυντικός -ΝΟ Βουλιαγμένης – 2002), Κωνσταντίνα Ξανθοπούλου (Αμυντικός – Πανιώνιος – 2002), Αλεξάνδρα Καλαϊτζή (Φουνταριστός – ΝΟ Βουλιαγμένης – 2003), Μαργαρίτα Μπιτσάκου (Φουνταριστός – ΝΕ Πατρών – 2002), Ελευθερία Φουντωτού (Περιφερειακός – Ολυμπιακός – 2002), Ιωάννα Χέλμη (Περιφερειακός – Πανιώνιος – 2002), Ειρήνη Νίνου (Περιφερειακός – Ολυμπιακός – 2002), Φωτεινή Τριχά (Περιφερειακός – Νηρέας Χαλανδρίου – 2005), Δανάη – Μαργαρίτα Μαυρωτά (Περιφερειακός – ΝΟ Βουλιαγμένης – 2002), Ευδοκία – Μαρία Τσιμάρα (Περιφερειακός – ΝΕ Πατρών – 2003).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *