Η «Γιορτή Αθλητισμού» 2/12 στο νέο Κλ. Περιβολίων

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο Περιβολίων και ώρα 11:00, το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνης με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου θα πραγματοποιήσει τη “Γιορτή του Αθλητισμού”. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και βράβευση των καλύτερων αθλητών του Δήμου Ρεθύμνου και των προπονητών τους που διακρίθηκαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2018.
Θα πραγματοποιηθεί τιμητική βράβευση εις μνήμην του Κωστή Ψαρουδάκη, ο οποίος διετέλεσε αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., ιδρυτής και πρόεδρος του ΟΠΕ Ρεθύμνου καθώς και πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης.
Δεδομένου ότι στις 3 Δεκεμβρίου είναι η καθιερωμένη Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, θα τιμηθούν αθλητές ΑΜΕΑ εκ των οποίων και ο παραολυμπιονίκης Εμμανουήλ Στεφανουδάκης. Πρόκειται για έναν σπουδαίο αθλητή από τη Γαλιά Ηρακλείου που αγωνίζεται στον ακοντισμό και στη σφαιροβολία. Έχει στην κατοχή του πλήθος διακρίσεων και έχει κατακτήσει χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012 και χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς του Ρίο το 2016.
Η Δεκατετράχρονη Μαριάνα Αυγουστάκη που διήνυσε 42χλμ στο Μαραθώνιο της Αθήνας με αναπηρικό αμαξίδιο.
Ο καταγόμενος από το Ρέθυμνο και μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου Σπαρταθλητής Σπύρος Κοτζάμπασης, που τερμάτισε με επιτυχία την απόσταση των 246 χλμ.
Επίσης, θα παρευρεθεί και θα βραβευτεί η πρωταθλήτρια Ελλάδος Μπελιμπασάκη Μαρία αθλήτιρα των 100μ., 200 μ. και 400μ. που κατάγεται από τη Σητεία. Η πρόσφατη μεγάλη επιτυχία της ήταν η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που διεξήχθη στο Βερολίνο σημειώνοντας επίδοση 50.45 στα 400μ.
Επίσης,θα βραβευτούν Ρεθεμνιώτες βετεράνοι αθλητές γεννημένοι το ‘50 και το ‘60 που διέπρεψαν στο χώρο του ποδοσφαίρου, του στίβου και της αντισφαίρισης.

Οι χορηγοί των Αθλητικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ρεθύμνης ΑΝΕΚ,ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, HEAVEN OF BRANDS-PORTO BELLO, ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΑΒΕΚΤΕ.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *