Η Επισκοπή η πρώτη φιναλίστ του τελικού

Με ανατροπή έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου η Επισκοπή και από χθες είναι η μία από τις δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στις 17 Φεβρουαρίου στο ΔΑΚ Γάλλου.

Η Επισκοπή επικράτησε με 2-1 της ΑΕ Μυλοποτάμου στον επαναληπτικό Β’ ημιτελικό που διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» και σε συνδυασμό με το 4-3 (υπέρ της ΑΕΜ) πριν από μία εβδομάδα στο Πέραμα, πήρε την πρόκριση. Η ομάδα του Νίκου Κωτσοβού ουσιαστικά προκρίθηκε στον τελικό χάρη στα 3 εκτός έδρας γκολ της, πριν από μία εβδομάδα. Χθες, βρέθηκε πίσω στο σκορ στην αρχή του παιχνιδιού, με πέναλτι που αμφισβήτησε έντονα, αλλά στην επανάληψη πίεσε τους φιλοξενούμενους και σε ένα τρίλεπτο φωτιά γύρισε τούμπα το ματς. Το παιχνίδι ήταν χορταστικό αφού πέρα από τα 3 γκολ, είχε και 3 δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες κυρίως για τους γηπεδούχους. Με την Επισκοπή έκαναν ντεμπούτο οι Δημητριάδης, Καψιώτης και με την ΑΕΜ ο Σουμπασάκης.

 

Φάσεις και γκολ

Στο 3’ καλή εκτέλεση φάουλ από τον Δελήμπαση έφυγε λίγο άουτ.

Στο 5’ ο Σίσκοφ άλλαξε ιδανικά την μπάλα με τον Ντινιωτάκη και ο Μέμος σούταρε από καλή θέση λίγο άουτ.

Στο 7’ ο κ. Βοσκάκης καταλόγισε πέναλτι το μαρκάρισμα εντός περιοχής του Δημητριάδη πάνω στον Κριτσωτάκη. Ο Δελήμπασης που ανέλαβε την εκτέλεση σκόραρε, 0-1.

Στο 22’ από τη σέντρα του Γούλα, ο Σίσκοφ έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 45’, ο Ιβάνοφ επιχείρησε να σουτάρει με τους αμυντικούς να αποκρούουν.

Στο 62’ ο Σίσκοφ με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 64’ ο Ιβάνοφ έπιασε ένα βολέ έξω από την περιοχή αναγκάζοντας τον Σανταμούρη να απομακρύνει εντυπωσιακά.

Στο 71’ από την εξαιρετική σόλο προσπάθεια του Γούλα, ο Σίσκοφ έβγαλε τον Ιβάνοφ απέναντι στον Σανταμούρη όμως ο τελευταίος έδιωξε με τα πόδια.

Στο 72’ ο Ιβάνοφ από πλάγια θέση σούταρε με δύναμη για να διώξει σε κόρνερ ο Σανταμούρης.

73’ Από την εκτέλεση του Ιβάνοφ, ο Λένγκα κέρδισε την πρώτη κεφαλιά και ο Σίσκοφ τη δεύτερη πετυχαίνοντας το γκολ.

Τρία λεπτά αργότερα (76’), ήρθε και το γκολ πρόκρισης για την Επισκοπή. Ο Ντινιωτάκης πήρε το ριμπάουντ από απομάκρυνση αμυντικού και μ’ ένα ασύλληπτο σουτ έστειλε την μπάλα να καρφωθεί στο «Γ» της εστίας του Σανταμούρη.

Στο 78’ ο Δελήμπασης είχε απευθείας φάουλ στο δοκάρι.

Στο 79’ ο Σίσκοφ από νέα εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Σανταμούρη σε απόκρουση.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Νίκος Κωτσοβός): Γεωργίου, Παπαδήμας, Δημητριάδης (71’ Φοβάκης), Γεωργιάδης, Λένγκα, Μπάτζεφ, Ιβάνοφ (89’ Καψιώτης), Σίσκοφ, Ντινιωτάκης, Μέμος (46’ Χαλκιαδάκης), Γούλας.

ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ (Μανόλης Πατεμτζής): Σανταμούρης, Σιόρε, Νικηφόρος, Γεωργαντζάς, Γεωργόπουλος, Δροσάκης (75’ Ταμάμης), Αντιασβίλι  (81’ Σπανουδάκης), Δελήμπασης, Μπαξεβάνης, Σουμπασάκης, Κριτσωτάκης (37’ Αντρείνι).

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *