Η ΕΠΣΡ συγχαίρει την Μανουκαράκη

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και το ΔΣ της ΕΠΣΡ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ την Ρεθυμνιώτισσα ποδοσφαιρίστρια ΜΑΝΟΥΚΑΡΑΚΗ Ειρήνη, που συμπεριλήφθηκε για μία ακόμη φορά στην αποστολή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ από τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ Γεώργιο ενόψει των φιλικών παιχνιδιών με την Εθνική ΣΚΩΤΙΑΣ στις 8 και 11 Φεβρουαρίου στο γήπεδο του Πανιωνίου.
Το ταλέντο, η προσπάθεια και η συνεχή δουλειά της ίδιας επιβραβεύεται με το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΑΘΛΟ της συμμετοχής της στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας. Παράλληλα, η κλήση της ΜΑΝΟΥΚΑΡΑΚΗ Ειρήνης αντανακλά στον σύλλογο της τον ΑΟ ΡΕΑ, την διοίκηση, τους προπονητές και τις συμπαίκτριες της για την δουλειά που κάνουν σε καθημερινή βάση, εκπροσωπώντας ΕΠΑΞΙΑ το ΡΕΘΥΜΝΟ στο ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, το
πρωτάθλημα της Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. Όπως επίσης και στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της που την ΣΤΗΡΙΖΕΙ εδώ και πολλά χρόνια, ώστε να εξελίσσει το ταλέντο της παρέχοντας της την αρμόζουσα ανατροφή και τις διευκολύνσεις για να κυνηγάει καθημερινά τα όνειρα της.
Η κλήση της ΕΙΡΗΝΗΣ στα φιλικά με την ΣΚΩΤΙΑ, αποτελεί μεγάλη ΤΙΜΗ για την ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ και συνολικά το ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΕΙΡΗΝΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και εις ΑΝΩΤΕΡΑ!

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *