Η υποδοχή στις ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ του ΝΟΡ! (video)

Με μία ανθοδέσμη τριαντάφυλλα, ένα πλακάτ για την περίσταση και πολλές αγκαλιές… υποδέχθηκαν τις δευτεραθλήτριες Ελλάδας σήμερα το πρωί στα ΚΤΕΛ Ρεθύμνου-Χανίων.

Ξεχωριστή υποδοχή επιφύλασσαν στα κορίτσια του ΝΟ Ρεθύμνου που έφτασαν μέχρι τον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο Νεανίδων, οι δικοί τους άνθρωποι που έσπευσαν να βρεθούν στα ΚΤΕΛ νωρίς σήμερα το πρωί. Στον χώρο των ΚΤΕΛ βρέθηκε και το Rethymnosports.gr καταγράφοντας τις όμορφες εικόνες που εκτυλίχθηκαν εκεί.

Λίγο μετά τις 7.00 το πρωί έφτασε το λεωφορείο που μετέφερε από τα Χανιά 6 κορίτσια του ΝΟΡ με τον προπονητή τους Κώστα Χατζηδάκη, τα άλλα 6 παρέμειναν στην Αθήνα, για προετοιμασία με τις Εθνικές ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων. Οι δευτεραθλήτριες Ελλάδας γνώρισαν την αποθέωση και πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία τους. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ο πρόεδρος του ΝΟΡ Μανόλης Κουφάκης, ο εκ των ιδρυτών του ΝΟΡ και ιδιαίτερα συγκινημένος Γιώργος Χατζάκης, το μέλος του ΔΣ Ανδρέας Τζαγκαράκης, αλλά και γονείς, αδέρφια και συναθλητές των κοριτσιών που μας έκαναν υπερήφανους.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *