Θέλει να πάει ημιτελικά ο Αστέρας Περάματος

Με στόχο να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να προχωρήσει ακόμη περισσότερο στον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, ο Αστέρας Περάματος υποδέχεται σήμερα (16.00) την Θύελλα Ραφήνας.
Ο Κυπελλούχος Ρεθύμνου έχει μπροστά του μία ακόμη μεγάλη πρόκληση που θα τον φέρει στα ημιτελικά της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας, μετά από τους εκτός έδρας θριάμβους σε Ιεράπετρα και Ζευγολατιό. Και το σημερινό παιχνίδι είναι νοκ άουτ και, αν δεν αναδειχθεί νικητής στην κανονική διάρκεια και στην ημίωρη παράταση, αυτό θα συμβεί στην διαδικασία των πέναλτι. Μάλιστα, το σημερινό παιχνίδι είναι το πρώτο που θα κληθεί να δώσει ο Αστέρας Περάματος στο «σπίτι» του έχοντας πάρει δύο μεγαλειώδης προκρίσεις εκτός έδρας. Στην Α’ φάση η ομάδα των Λυρώνη – Στεφανάκη, έκαμψε στην παράταση την αντίσταση του ΟΦ Ιεράπετρας στο «Πέτρος Βουζουνεράκης της Ιεράπετρας με το αγγλικό 4-3. Με το ίδιο σκορ ο Αστέρας Περάματος επιβλήθηκε και στην Κόρινθο επί του ΑΟ Ζευγολατιού, αλλά στην κανονική διάρκεια του αγώνα.
Για ένα ακόμη παιχνίδι, το τεχνικό δίδυμο του Αστέρα Περάματος θα έχει αρκετές απουσίες, μιας και δεν υπολογίζονται οι στρατευμένοι Δροσάκης, Λαγουδάκης, Μ. Κατσαμάς, Μεταξάκης, ενώ εξαιρετικά δύσκολη είναι η συμμετοχή και των δύο τερματοφύλακων, Κλάδου, Πλαΐτη.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *