Ικανοποίηση στο ΝΟΡ για το ξεκίνημα με νίκη

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λέει ο θυμόσοφος λαός μας και η παραπάνω ρήση βρίσκει εφαρμογή αρκετές φορές στον χώρο του αθλητισμού. Εμφανή είναι η ικανοποίηση στις τάξεις της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου, από το ξεκίνημα με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας. Τα κορίτσια του Κώστα Φιτσανάκη βγάζοντας αρκετές πτυχές του ταλέντου τους έφτασαν σε μια διπλή νίκη επί του Ηρακλή, αφού πέρα από το τρίποντο επί του «γηραιού», ήρθε και η διαφορά των 9 τερμάτων. Το τελικό 19-10 δίνει το δικαίωμα στο ΝΟ Ρεθύμνου να αισιοδοξεί για μία ακόμη χρονιά, αν και είμαστε ακόμη μόλις στην αρχή της, αφού δύσκολα μπορεί να καλυφθεί αυτή η διαφορά και οι Ρεθυμνιώτισσες θα έχουν τον πρώτο λόγο σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Η πρεμιέρα του ΝΟ Ρεθύμνου στην Α1 Εθνική κατηγορία πόλο γυναικών σκόρπισε χαμόγελα στις τάξεις του, κάτι που αποτυπώνεται και στα λεγόμενα του Κώστα Φιτσανάκη. Ο νεαρός τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη νίκη αλλά και για την εμφάνιση των παικτριών του. Ακόμη πιο ενθαρρυντική ήταν η παρουσία των μικρών κοριτσιών της ομάδας, που πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι και έδειξαν πως έχουν όλα τα φόντα για να πετύχουν και να αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου. «Είναι πολύ σημαντικό που ξεκινήσαμε με το δεξί το φετινό πρωτάθλημα. Κάθε αρχή είναι και δύσκολη, επικίνδυνη και κρύβει παγίδες, τις οποίες εμείς αποφύγαμε και πήραμε το τρίποντο της νίκης. Επίσης είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως η νίκη ήρθε με μια σημαντική διαφορά, αφού τα 9 γκολ, μας δίνουν πλεονέκτημα σε περιπτώσεις ισοβαθμιών», τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του στην «Κ.Ε.» ο Κώστας Φιτσανάκης.

«Μπορούμε να εμπιστευθούμε και τις μικρότερες αθλήτριες»
Στη συνέχεια ο τεχνικός του ΝΟ Ρεθύμνου στάθηκε στα μικρότερα σε ηλικία κορίτσια που ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις του αγώνα, αλλά και στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1 πόλο γυναικών. «Δεν θα μπορούσα παρά να είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη, την εμφάνιση της ομάδας, αλλά και την προσπάθεια όλων των κοριτσιών. Ειδικότερα από τα μικρά κορίτσια που μας δείχνουν πως μπορούμε να τα εμπιστευόμαστε, αφού έχουν το ταλέντο να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της Α1. Πετύχαμε τον στόχο να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με νίκη και πλέον μπροστά μας έχουμε τα δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη, τα οποία θέλουμε να παλέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Βέβαια, βαθμολογικά, το ενδιαφέρον μας στρέφεται στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής στις 13 Δεκεμβρίου, όπου θα αγωνιστούμε εντός έδρας με τον Τρίτωνα Αμαρουσίου».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *