Κάλεσμα για συγκέντρωση την Δευτέρα 23 Μαΐου

Σε ανακοίνωση-πρόσκληση σε ανοικτή συγκέντρωση ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς για την επόμενη χρονιά, προχώρησε ο ΟΦ Αρμένων.

Η διοίκηση του Ομίλου Φιλάθλων Αρμένων ξεκίνησε ήδη τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν και την ερχόμενη Δευτέρα 23 Μαΐου έχει οριστεί συγκέντρωση για τους φίλους της ομάδας και όχι μόνο. Η συγκέντρωση θα λάβει χώρα στον χώρο του γηπέδου των Αρμένων και συγκεκριμένα στην καφετέρια, πάνω ακριβώς από τα αποδυτήρια της ομάδας.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα που εξέδωσε η διοίκηση του ΟΦ Αρμένων. «Ο Όμιλος Φιλάθλων Αρμένων καλεί όλους τους φίλους της ομάδας, αλλά και αυτούς που αγαπούν το υγιές ποδόσφαιρο σε συγκέντρωση την Δευτέρα 23 Μαΐου στις 19.30 το απόγευμα, στην καφετέρια του γηπέδου Αρμένων.

Βασικό θέμα συζήτησης θα είναι ο σχεδιασμός, η οργάνωση, η ακόμη πιο εύρυθμη λειτουργία της ομάδας σε επίπεδο Ανδρών, αλλά και στην Ακαδημία, που έχει γαλουχήσει και συνεχίζει να γαλουχεί ποδοσφαιριστές, δίνοντας τους την ευκαιρία να κάνουν το βήμα παραπάνω. Η συγκέντρωση είναι ανοικτή και απευθύνεται σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Εκ του Δ.Σ. του ΟΦ Αρμένων».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *