Κάνει ένσταση ο Αστέρας Ρεθύμνου!

Ένσταση όπου θα ζητά την επανάληψη του χθεσινού ημιτελικού με τον Αστέρα Περάματος, προτίθεται να υποβάλλει σύμφωνα με πληροφορίες του Rethymno Sports, η διοίκηση του Αστέρα Ρεθύμνου για αντικανονικό ορισμό του, λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών του στα παιχνίδια των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΡ στο Λασίθι.

Η διοίκηση του Αστέρα Ρεθύμνου προτίθεται να υποβάλλει ένσταση «Κατά του κύρους του αγώνος, ο οποίος τελέστηκε μη νόμιμα και κατά παράβαση διάταξης του ΚΑΠ ή της εγκεκριμένης προκήρυξης». Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Αστέρα Ρεθύμνου, το χθεσινό παιχνίδι κακώς ορίστηκε (παράβαση του Άρθρου 22 παρ. 5 του ΚΑΠ) και δεν λήφθηκε υπόψη το αίτημα της ομάδας για αναβολή, από την στιγμή που είχαν περισσότερους από 3 ποδοσφαιριστές τους να συμμετέχουν στους αγώνες των Μικτών ομάδων ΕΠΣΡ στο Λασίθι.

Οι άνθρωποι του Αστέρα Ρεθύμνου, κάνουν λοιπόν, λόγο για παράβαση του Άρθρου 22 παρ. 5 του ΚΑΠ, το οποίο αναφέρει.

«Είναι υποχρεωτική για την διοργανώτρια, ύστερα από έγγραφο αίτημα, η αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου που ζητείται από ομάδα:

α) της οποίας τουλάχιστον τρεις (3) ποδοσφαιριστές, που ανήκουν στη δύναμή της, συμμετέχουν στην Εθνική ομάδα της Ελλάδος.

β) Προκειμένου για ομάδες ερασιτεχνικές όταν τρεις (3) τουλάχιστον ποδοσφαιριστές συμμετέχουν σε αγώνες των Μικτών ομάδων Παίδων και Νέων της ΕΠΣ».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *