Κίνδυνος αναβολής των αγώνων των Κρητικών ομάδων στην Γ’ Εθνική!

Ορατό είναι το ενδεχόμενο αναβολής των 5 αναμετρήσεων των Κρητικών ομάδων για την 12η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα που προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για το Σαββατοκύριακο δεν αποκλείεται να επηρεάσουν και το ποδόσφαιρο και δη το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τις 5 Κρητικές ομάδες να αντιμετωπίζουν ομάδες από την Αττική και την Βοιωτία. Ο Ερμής Ζωνιανών είναι η μοναδική ομάδα που θα ταξιδέψει στην Αττική για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο και είναι σε επιφυλακή ενόψει της κακοκαιρίας με τον φόβο ακραίων καιρικών φαινομένων και δυνατών ανέμων να προκαλέσει την απαγόρευση απόπλου των πλοίων από τα λιμάνια του νησιού προς Πειραιά και αντίθετα. Την αντίθετη διαδρομή από Πειραιά για Κρήτη θα ταξιδέψουν τέσσερις ομάδες από την κεντρική Ελλάδα, ο Ηλυσιακός (παίζει με Επισκοπή), ο Άρης Πετρούπολης (παίζει με τον Αλμυρό), ο Ατρόμητος Πειραιά (παίζει με ΑΟΑΝ) και ο Ελλοπιακός (παίζει με Ατσαλένιο).

Τα σπουδαία αύριο, Σάββατο, όπου οι καιρικές συνθήκες θα κρίνουν την διεξαγωγή κανονικά των παιχνιδιών ή την αναβολή τους.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *