20 Απριλίου 2024

Και ο Λ. Παπαδάκης στο «1ο Rethymno Football Academies Tournament»!

Στην ανακοίνωση μίας ακόμη σημαντικής προσωπικότητας του αναπτυξιακού ποδόσφαιρο συμμετέχοντας στο «1ο Rethymno Football Academies Tournament» προχώρησαν οι διοργανωτές.

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Παπαδάκη, προπονητή φυσικής κατάστασης ποδοσφαίρου και αθλητικό επιστήμονα με ερευνητικό πεδίο δράσης, ο οποίος και θα είναι εισηγητής του Επιμορφωτικού Σεμιναρίου που θα λάβει χώρα την πρώτη ημέρα του τουρνουά, το Σάββατο 23 Μαρτίου. Θυμίζουμε πως πριν από μερικές ημέρες είχε ανακοινωθεί η συμμετοχή του κ. Μιχάλη Μητροτάσιου στο πολύ ενδιαφέρον Επιμορφωτικό Σεμινάριο Προπονητών που διοργανώνεται στο σημαντικό αυτό event που θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο 23-25 Μαρτίου 2024.

Αναλυτικά, η ενημέρωση των διοργανωτών:

«Ο κ. Λεωνίδας Παπαδάκης στο «1ο Rethymno Football Academies Tournament»!

Οι διοργανωτές του «1ου Rethymno Football Academies Tournament» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συμμετοχή του κ. Λεωνίδα Παπαδάκη στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Προπονητών που θα λάβει χώρα την πρώτη ημέρα του Τουρνουά, το Σάββατο 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024.

Μετά από τον κ. Μιχάλη Μητροτάσιο, αποτελεί μεγάλη ΤΙΜΗ για όλους μας η παρουσία του κ. Λεωνίδα Παπαδάκη στην διοργάνωση μας.

Το «1ο RETHYMNO FOOTBALL ACADEMIES TOURNAMENT» που θα διεξαχθεί το τριήμερο 23, 24 και 25 Μαρτίου 2024, διοργανώνουν τα σωματεία ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΑΟ και ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ, με την συνδιοργάνωση της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ και την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ και της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ.

 

Λίγα Λόγια για τον κ. Λ. Παπαδάκη

Ο Λεωνίδας Παπαδάκης είναι προπονητής φυσικής κατάστασης ποδοσφαίρου και αθλητικός επιστήμονας με ερευνητικό πεδίο δράσης. Είναι Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Α.Ε.Ι. Αθήνας, Διπλωματούχος Προπονητής Ποδοσφαίρου UEFA A’. Επίσης είναι κάτοχος Διπλώματος Προπονητής Φυσικής Κατάστασης U.E.F.A Football Fitness Specialist, ενώ κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα «Μεγιστοποίηση Αθλητικής Απόδοσης» του Δ.Π.Θράκης.

Έχει παρουσία σε μεγάλες ομάδες της Ελλάδος και του εξωτερικού από το 2006, με σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του (Πρωταθλήματα, Άνοδοι Κατηγοριών, έξοδοι στην Ευρώπη). Ταυτόχρονα είναι ο ιδρυτής της ιστοσελίδας προπονητικής ποδοσφαίρου www.s11.gr».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *