Καλή παρουσία ΑΠΟΡ στο Πανελλήνιο Πάλης στην άμμο

Μία ακόμη καλή παρουσία είχε ο Αθλητικός Παλαιστικός Όμιλος Ρεθύμνου συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών Πάλης στην Άμμο, που διεξήχθη την Κυριακή 22 Μαΐου στην Κατερίνη.

Ο ΑΠΟ Ρεθύμνου εκπροσωπήθηκε από δύο αθλητές, εκπροσωπώντας παράλληλα και την πάλη της Κρήτης ως οι μοναδικές συμμετοχές στο Beach Wrestling. Ο λόγος για τον προπονητή του συλλόγου Μανόλη Καραβάνου και τον Στέλιο Στριλιγκά, αγωνιζόμενοι και οι δύο στην κατηγορία των 80 κιλών.

Ο βετεράνος αθλητής και προπονητής του ΑΠΟΡ, Μανόλης Καραβάνος βρέθηκε σε εξαιρετική κατάσταση και με 3 σερί νίκες έφτασε να διεκδικεί την είσοδο στον τελικό όπου τελικά έχασε στον τέταρτο γύρο από τον πρωταθλητή. Στην συνέχεια έχασε και το μετάλλιο λόγω εξάντλησης καθώς οι αγώνες ξεκίνησαν το πρωί και ο Καραβάνος έδωσε τον τελευταίο αγώνα στις 20:30 το βράδυ. Τελικά κατέκτησε την 5η θέση σε μια κατηγορία με πολύ μεγάλη συμμετοχή και μεγάλο ανταγωνισμό σε ένα άθλημα με ραγδαία άνοδο.

Ο άλλος της παρέας ο Στέλιος Στριλιγκάς αγωνίστηκε στην ίδια κατηγορία των 80 κιλών για κακή του τύχη όμως έπεσε στον πρώτο και τον τρίτο της κατηγορίας όπου ηττήθηκε και από τους 2. Ο προπονητής του «Α.Π.Ο. Ρεθύμνου» Μανόλης Καραβάνος έδωσε συγχαρητήρια στον Στέλιο Στριλιγκά, «Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο στον Στέλιο για την προσπάθεια και την θέληση που επιδεικνύει, καθώς δεν προπονείται στην πάλη εδώ και 3 χρόνια λόγω σπουδών σε πόλη που δεν υπάρχει το άθλημα της πάλης».

Την σκυτάλη παίρνουν τώρα οι μικροί πρωταθλητές του Αθλητικού Παλαιστικού Ομίλου Ρεθύμνου (6 με 11 ετών) στις 4 Ιουνίου στο Αιγάλεω.

Τέλος, ο «Α.Π.Ο. Ρεθύμνου» με ανακοίνωση του, «θέλει να ευχαριστήσει την «ANEK Lines» για την βοήθεια της προς το σύλλογο μας».

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *