Καλή παρουσία από τους Ρεθυμνιώτες στην επανέναρξη του Τένις

Το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η επανεκκίνησης της αγωνιστικής δραστηριότητας στο Τένις με το πρώτο εθνικό πρωτάθλημα Ε3.

Στις εγκαταστήσεις του Ηράκλειο Ο.Α.Α. έγιναν οι αγώνες της Ζ’ Ένωσης όπου συμμετείχε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου με 8 αθλητές, τους, Ηρακλή Καλογριδάκη, Γιάννη Σπυριδάκη, Γαρύφαλλο Καρούσο, Δημήτρη Γεωρβασάκη, Αθηνά Ηλιάκη, Μιχάλη Μαυρομάτη, Νίκο Νίνο και Γιώργο Κατημερζόγλου, στις 3 από τις 4 κατηγορίες της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με την προκήρυξη το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιουνίου θα γίνουν οι αγώνες στα 10αρια  και 14αρια.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Κατηγορία Κορίτσια 16
Η νεαρή αθλήτρια του ΟΑ Ρεθύμνου Αθηνά Ηλιάκη, κατέλαβε την 4η θεση στην κατηγορία, επικρατώντας της Ζαχαράκης Α. του Ηράκλειο ΟΑΑ και στους «4» αποκλείστηκε από την Μαρινάκη Σ. με 6-2, 6-1 η οποία κατέκτησε και το τουρνουά.

Κατηγορία Αγόρια 16
Ο Γ. Κατημερτζόγλου έφτασε στους «16» γνωρίζοντας την ήττα από τον Λασιθιώτη Κοντογιωργάκη. Ο Μ. Μαυρομάτης ηττήθηκε στους «16 » 4-0, 4-1 από τον Κοκκινάκη, με τον Χανιώτη να επικρατεί και του Ν. Νίνου στους «8» με 4-2, 4-1, με τον Αθλητή του ΟΑ Σούδας να κατακτά στην συνέχεια το τουρνουά.

Κατηγορία Αγόρια 12
Οι νεαροί τενίστες του ΟΑΡ, Καλογριδάκη, Σπυριδάκη, Καρούσο, Γεωρβασάκη είχαν καλή παρουσία στους αγώνες τους, συλλέγοντας σημαντικές εμπειρίες για την συνέχεια.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *