Καλή παρουσία των Αθλητών του ΟΑΡ στο «1ο Lyttos Orange»

Το 1ο Lyttos Orange στις 26 Μαρτίου αποτέλεσε αφορμή για μια ομαδική εξόρμηση του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

Έξι αθλητές του Ρεθυμνιώτικου Ομίλου, γεννημένοι από το 2007 έως και το 2009 συνοδεία γονέων, προπονητών αλλά και μελών του Δ.Σ. πήραν μέρος στο τουρνουά “Πορτοκαλί Γηπέδου”. Πρόκειται για γήπεδο μικρότερων διαστάσεων με πιο μαλακές μπάλες. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον τελικό F2 15.000$ ITF, που λάμβανε χώρα την ίδια μέρα στις εγκαταστάσεις του LYTTOS BEACH.

Ικανοποιητική και ενθαρρυντική ήταν η συμμετοχή των αθλητών του ΟΑΡ με τους Νικολακάκη Λευτέρη και Σπυρόπουλο Γιάννη να φτάνουν μέχρι την οκτάδα της διοργάνωσης. Οι Μαυρομάτης Μιχάλης και Γιοβάνοβιτς Εμμανουήλ πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις, χάνοντας στον γύρο των 16 (64άρι ταμπλό). Άτυχοι στον γύρο των 32 στάθηκαν οι Παρασύρης Σοφοκλής και Αλεξανδρινός Έκτορας, αντιμετωπίζοντας δυνατούς αντιπάλους. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο τελευταίος έχασε για έναν (1) πόντο (14/13) σε ένα εικοσάλεπτο χρονομετρημένο αγώνα, όπως απαιτούσαν οι δύο πρώτοι γύροι της διοργάνωσης.

Συγχαρητήρια πρέπει να δοθούν στη Ζ’ ΕΦΣΑΚ, που σε συνεργασία με την ACE TENNIS ACADEMY είχαν την σκέψη να συνδιοργανώσουν το 1ο Lyttos Orange κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού τουρνουά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους νέους αθλητές να παρακολουθήσουν αγώνες αλλά και προπονήσεις υψηλού τενιστικού επιπέδου.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *