Καλό ταξίδι φίλε Λευτέρη… Πόσο κρίμα…

Δύσκολη ημέρα για το Ρέθυμνο και ειδικότερα για το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο η σημερινή όπου έφυγε από την ζωή ο Λευτέρης Δρακάκης. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στις 15.00 στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στα Περβόλια και η σορός του θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 13.00.

Ο Λευτέρης πάλεψε τον πιο δύσκολο αγώνα που είχε, αλλά στις 6.00 το πρωί της Πέμπτης λύγισε και μετακόμισε… στην γειτονιά των Αγγέλων. Μόλις σε ηλικία 43 ετών ο Λευτέρης δεν είναι πια ανάμεσα μας και το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο έχει βυθιστεί στο πένθος…

Από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο, όντας μέλος ποδοσφαιρικής οικογένειας, φορώντας την φανέλα των Άρη Περιβολίων, Ψηλορείτη και Αγίας Γαλήνης. Από νεαρή ηλικία είχε το μικρόβιο του προπονητή, τον οποίο του εμφύσησε και ο θείος του Σπύρος Σπυριδάκης και με την προπονητική ασχολήθηκε από το 2003 έχοντας επιτυχημένη παρουσία σε πολλούς συλλόγους του Ρεθύμνου, με τελευταίο σταθμό του την περυσινή σεζόν την Κ19 της ΠΑΕ Επισκοπής. Παλιότερα είχε εργαστεί ως προπονητής σε Αγία Γαλήνη, Ψηλορείτη, ΑΟ Άρη Περιβολίων, Δόξα Πλατανέ (βοηθός προπονητή), Ασή Γωνιά, Επισκοπή 2010, ΠΑΟ Αλφάς, Αναγέννηση ΜΠΣΡ. Ο Λευτέρης Δρακάκης τα τελευταία χρόνια ήταν κάτοχος του διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου Uefa A’, ενώ από το 2003 ήταν διπλωματούχος προπονητής UEFA B’ από το 2003.

Το Rethymnosports.gr εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους γονείς του Μανώλη και Μαίρη, στα αδέρφια του Βάσω, Κώστα Ειρήνη, Μαρία και Ζωή και στην κόρη του Μαρία. Να θυμούνται τον Λευτέρη με αγάπη και χαμόγελο, όπως αντιμετώπιζε και ο ίδιος την ζωή και τους ανθρώπους στο πέρασμα του… αυτά τα 43 χρόνια.

Καλό ταξίδι, φίλε, όμως να ξέρεις έφυγες νωρίς…

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *