Κατέρρευσε… μετά το 1-0 στο «ελ πάσο» ο Ερμής Ζωνιανών…

Την πιο βαριά του ήττα σε επίπεδο Εθνικών κατηγοριών γνώρισε πριν από λίγο ο Ερμής Ζωνιανών με 7-1 από τον Πανιώνιο στο «ελ πάσο» στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι «πράσινοι» στάθηκαν καλά μόνο στο α’ 20λεπτο όπου με την αμυντική τους παρουσία δεν επέτρεψαν στον Πανιώνιο να τους δημιουργήσει φάση, αλλά από την στιγμή που ο Γιώργος Γεμιστός άνοιξε το σκορ στο 24’ κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και εκτός από τα 7 γκολ, είχαν δύο δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε και η κούραση των Ρεθυμνιωτών, οι οποίοι αναγκάστηκαν σε δύο ημέρες να δώσουν δύο ιδιαιτέρως απαιτητικά παιχνίδια, αφού μόλις την Κυριακή είχε προηγηθεί η αναμέτρηση με το Χαϊδάρι. Το γκολ της τιμής για τον Ερμή Ζωνιανών ο Κοζωρώνης, με την ομάδα του Μηνά Πίτσου να αφήνει άμεσα πίσω της αυτό το αποτέλεσμα και να στρέφει το ενδιαφέρον της στην δύσκολη και σημαντική συνέχεια που έχει με Απόλλωνα στην Ριζούπουλη και ΑΟ Υπάτου στην Θήβα.

 

Φάσεις και Γκολ

24’ σέντρα του Ι. Ποτουρίδη, ο Γ. Γεμιστός με όμορφη κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Δεσποτόπουλου ανοίγοντας το σκορ, 1-0.

31’ όμορφη ενέργεια του Μπουρλάκη, θα σπάσει… την μπάλα στα όρια περιοχής στον Γλυνό, το σουτ του οποίου θα βρει το οριζόντιο δοκάρι και θα φύγει άουτ.

37’ κόρνερ του Χριστόπουλου κεφαλιά του Μπουρλάκη θα διώξει σε νέο κόρνερ εντυπωσιακά ο Δεσποτόπουλος.

43’ καλή εκτέλεση φάουλ του Χριστόπουλου, η μπάλα θα σταματήσει στο δεξί δοκάρι του Δεσποτόπουλου.

44’ μακρινό σουτ του Στούπη με υπερένταση θα διώξει σε κόρνερ ο Δεσποτόπουλος.

44’ κόρνερ του Χριστόπουλου, ο Μπουρλάκης με κεφαλιά θα πετύχει το 2-0.

56’ εξαιρετική ενέργεια και με σουτ ο Μπουρλάκης θα γράψει το 3-0.

62’ όμορφο γύρισμα του Παυλάκη και ο Ιγνατίδης με πλασέ θα πετύχει το 4-0.

64’ σέντρα του Γεμιστού, ο Κοζορώνης θα ελιχθεί μέσα στην περιοχή και με όμορφο πλασέ θα μειώσει σε 4-1.

69’ οι παίκτες του Ερμή καθυστερούν, ο Χριστόπουλος κλέβει την μπάλα και με δυνατό σουτ από πλάγια θέση θα γράψει το 5-1.

82’ φοβερό σουτ του Γροντή έξω από την περιοχή, η μπάλα θα κατευθυνθεί στο αριστερό «Γ» του Δεσποτόπουλου για το 6-1.

85’ καλό σουτ του Κουφουδάκη μέσα από την περιοχή, ο Δεσποτόπουλος θα πέσει στην αριστερή του γωνία και θα μπλοκάρει.

90’ ο Γροντλης με εξαιρετική κάθετη πάσα βγάζει τετ α τετ τον Ιγνατίδη, ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ διαμορφώνει το τελικό 7-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου), Τσέλιος, Κωστάκης (Ανατ. Αττικής).

ΤΑ ΓΚΟΛ: 24’ (Κ) Γ. Γεμιστός, 44’ (Κ), 56’ (Σ) Μπουρλάκης, 62’ (Σ), 90’ (Σ) Ιγνατίδης, 69’ (Σ) Χριστόπουλος, 82’ (Σ) Γροντής – 64’ (Σ) Κοζορώνης.

ΑΣΙΣΤ: 24’ Ι. Ποτουρίδης, 44’ Χριστόπουλος, 62’ Παυλάκης, 90’ Γροντής – 64’ Στ. Γεμιστός.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 31’ Γλυνός, 43’ Χριστόπουλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παχατούρας, Ξυγκόρος, Παυλάκης, Καλύβας, Ι. Ποτουρίδης (66’ Κουφαδάκης), Πότσι (57’ Φερεκίδης), Μπουρλάκης (66’ Τσιμιδόπουλος), Στούπης, Γ. Γεμιστός (57’ Ιγνατίδης), Χριστόπουλος, Γλυνός (70’ Γροντής).

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Δεσποτόπουλος, Ζερβός (33’ Σαρρής), Στ. Γεμιστός, Μπαμπουλάκης, Ρουμπάκης, Ξηρός (37’ Πλιάτσικας), Βιτώρος (61’ Κοζορώνης), Ρουιζίνιο (46’ Τουρνάκης), Κεφαλούκος (46’ Λίτσκας), Σκουτέλης, Κουκούλης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *