Κατακυρώσεις και μηδενισμοί στο πρωτάθλημα Παίδων

Αρκετοί μηδενισμοί και κατακυρώσεις αγώνων υπήρξαν το προηγούμενο Σάββατο στο πρωτάθλημα Υποδομής της ΕΠΣ Ρεθύμνου στις Παίδες.
Χωρίς κόπο πήραν τους τρεις βαθμούς και τη νίκη οι Ασή Γωνιά, Ψηλορείτης, ΠΑΟ Αλφάς και Παναρκαδικού, μιας και οι Τάλως Μελιδονίου, Ποσειδώνας Γερανίου, Κάλυβος και Αετός Ανωγείων δεν προσήλθαν σύμφωνα με τους κανονισμούς να αγωνιστούν. Αναλυτικά, οι 4 αυτές αποφάσεις που επικυρώθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ρεθύμνου στην τελευταία συνεδρίαση της, την Δευτέρα 6 Απριλίου, είναι οι ακόλουθες:
«Η αρμόδια επιτροπή της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 6-4-2015, αφού έλαβε υπόψη της το Φ.Α. του πρωτ/ος Υποδομής Παίδων:
ΑΟ Ασή Γωνιάς – Τάλως Μελιδονίου της 4-4-2015
Ομόφωνα Αποφάσισε
Την κατακύρωση του παραπάνω αγώνα υπέρ του σωματείου ΑΟ Ασή Γωνιάς (Κατηγορίας Παίδων) ο οποίος δεν διεξήχθη λόγω της μη προσέλευσης του σωματείου Τάλως Μελιδονίου (το οποίο ενημέρωση έγκαιρα εγγράφως) με τέρματα 3-0 και βαθμούς 3 σύμφωνα με τα άρθρα 21 παρ. 2 και 3 του ΚΑΠ.

* Η αρμόδια επιτροπή της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 6-4-2015, αφού έλαβε υπόψη της το Φ.Α. του πρωτ/ος Υποδομής Παίδων:
ΑΟ Ψηλορείτης – ΑΟ Ποσειδών της 4-4-2015
Ομόφωνα Αποφάσισε
Την κατακύρωση του παραπάνω αγώνα υπέρ του σωματείου ΑΟ Ψηλορείτης (Κατηγορίας Παίδων) ο οποίος δεν διεξήχθη λόγω της μη προσέλευσης του σωματείου ΑΟ Ποσειδών (το οποίο δεν ενημέρωσε έγκαιρα αλλά με καθυστέρηση επικαλούμενο αδυναμία προσέλευσης των ποδ/στών) με τέρματα 3-0 και βαθμούς 3 σύμφωνα με τα άρθρα 21 παρ. 2 και 3 του ΚΑΠ.
Επίσης χρηματικό πρόστιμο πενήντα «50 ευρώ» καθώς και την αμοιβή του διαιτητή του αγώνα.

* Η αρμόδια επιτροπή της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 4-4-2015, αφού έλαβε υπόψη της το Φ.Α. του πρωτ/ος Υποδομής Παίδων:
ΑΟ Κάλυβος – ΠΑΟ Αλφάς της 4-4-2015
Ομόφωνα Αποφάσισε
Την κατακύρωση του παραπάνω αγώνα υπέρ του σωματείου ΠΑΟ Αλφάς (Κατηγορίας Παίδων) ο οποίος δεν διεξήχθη καθ’ ότι το σωματείο ΑΟ Κάλυβος παρουσιάστηκε στο αγωνιστικό χώρο με τέσσερις (4) ποδοσφαιριστές αντί του ελάχιστου επιτρεπόμενου και προβλεπόμενου ορίου των οκτώ (8) ποδοσφαιριστών με τέρματα 3-0 και βαθμούς 3 σύμφωνα με τα άρθρα 21 παρ. 2 και 3 του ΚΑΠ.
Επίσης χρηματικό πρόστιμο πενήντα «50 ευρώ» καθώς και την αμοιβή του διαιτητή και του ιατρού του αγώνα.

* Η αρμόδια επιτροπή της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 6-4-2015, αφού έλαβε υπόψη της το Φ.Α. του πρωτ/ος Υποδομής Παίδων:
Αετός Ανωγείων – Α.Γ.Ο.Δ.Α Παναρκαδικός της 4-4-2015
Ομόφωνα Αποφάσισε
Την κατακύρωση του παραπάνω αγώνα υπέρ του σωματείου Α.Γ.Ο.Δ.Α. Παναρκαδικός (Κατηγορίας Παίδων) ο οποίος δεν διεξήχθη λόγω της μη προσέλευσης των ποδ/στών της ομάδας του Αετού Ανωγείων την προκαθορισμένη ώρα, προσκομίστηκαν μόνο από τον υπεύθυνο της ομάδας τα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας των ποδ/στών και δήλωσε αδυναμία τέλεσης του αγώνα καθ’ ότι οι ποδ/στές λόγω αδυναμίας δεν προσήλθαν, με τέρματα 3-0 και βαθμούς 3.
Επίσης χρηματικό πρόστιμο «50,00» ευρώ σύμφωνα με την προκήρυξη καθώς και την αμοιβή του διαιτητή και του ιατρού του αγώνα, σύμφωνα με τα άρθρο 21 παρ. 2 και 3 του ΚΑΠ».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *