Κελαϊδή: «Με πειθαρχία, αυτοσυγκέντρωση και οικογενειακό κλίμα για την νίκη»

Το απόλυτο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Women’s Football League θα διεξαχθεί την Κυριακή (11/12 – 15.00) στο γήπεδο του Μαρτινέγκο, με τη Ρ.Ε.Α. να φιλοξενείται από τον Εργοτέλη.

Η ομάδα της ΡΕΑ θα προσπαθήσει για ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε κάθε αγώνα κυνηγάει τη νίκη και σε συνδυασμό με το εξαιρετικό κλίμα, την ποιότητα των παικτριών, αλλά και την προσήλωση στο πλάνο των προπονητών μετράει 3 σερί επιτυχίες, απολαμβάνοντας την κορυφή του Νοτίου Ομίλου. Φυσικά, το Κυριακάτικο παιχνίδι περιλαμβάνει έναν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, με τον Εργοτέλη να διαθέτει μία πολύ ποιοτική και έμπειρη ομάδα.
Για αυτό το παιχνίδι μίλησε η έμπειρη αμυντικός της Ρ.Ε.Α., Μαρία Κελαϊδή, η οποία αναφέρθηκε στη σημασία του, σημειώνοντας: «Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε εξίσου με την ίδια σοβαρότητα. Σεβόμαστε και βλέπουμε όλους τους αντιπάλους με την ίδια νοοτροπία. Ο Εργοτέλης δείχνει ότι είναι μια ομάδα ολοκληρωμένη και ανταγωνιστική μέσα στον αγωνιστικό χώρο όπως και οι περισσότερες ομάδες άλλωστε φέτος στον νότιο όμιλο».
Σχετικά με το αν πιστεύει πως η ομάδα μπορεί να πάρει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα στο Ηράκλειο και το ποιο θα είναι το «κλειδί» για την επίτευξη αυτού,, τόνισε: «Οι θεωρίες μπορεί να είναι πολλές. Η πράξη και το αποτέλεσμα είναι που μετράει. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους προπονητές μου και στις συμπαίκτριες μου και είμαι σίγουρη ότι εάν συγκεντρωθούμε σε αυτά που δουλεύουμε δεν θα μιλάμε πια για θεωρίες.
Κυρίαρχα χαρακτηριστικά για να πετύχουμε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα είναι η Πειθαρχία, η Αυτοσυγκέντρωση και το οικογενειακό κλίμα της ομάδα… Είναι τρία χαρακτηριστικά που από την περυσινή κιόλας χρονιά έχουμε αποκομίσει και προσπαθούμε να τα μεταδώσουμε και στα νέα κορίτσια».
Αναφορικά με το ποιο μπορεί είναι το μυστικό για αυτό το νικηφόρο ξεκίνημα, υπογράμμισε: «Το μυστικό πρέπει να παραμένει μυστικό. Είναι όπως η μυστική συνταγή της γιαγιάς. Παρ’ όλα αυτά, μπορώ να πω με σιγουριά ότι σε σχέση με την περυσινή χρόνια, φέτος ξεκινήσαμε την προετοιμασία σχεδόν όλη η ομάδα μαζί, κάτι το οποίο πέρυσι δεν υπήρχε. Πέρα από αυτό είμαστε ομάδα με φιλοσοφία του ευ αγωνίζεσθαι, στηρίζουμε η μια την άλλη και δουλεύουμε καθημερινά για έναν κοινό σκοπό».

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής
Παρασκευή 9/12
19:00 ΟΦΗ – Ιάλυσος
Βράγκου Ε – Μαυρεδάκης, Βράγκου Α. (Χανίων)

Κυριακή 11/12

12:00 Οδυσσέας Μοσχάτου –Δόξα Πηγαδακίων
Μαράνος – Καμπιώτης, Γκούντας (Αθηνών)

15:00 Ολυμπιάδα Υμηττού – Λεοντικός
Κωνσταντινίδης – Μαυρομάτης, Παπαδόπουλος (Δυτ. Αττικής)

15:00 Εργοτέλης – ΡΕΑ
Κυριακίδης – Θεοδοσάκης, Καφεσάκης (Λασιθίου)

Βαθμολογία (3 αγώνες)
ΡΕΑ (7-2) 9
Εργοτέλης (17-2) 7
Ολυμπιάδα Υμηττού (8-2) 7
ΟΦΗ (6-3) 6
5.Οδυσσέας Μοσχάτου (3-1) 6
Λεοντικός Κηφισιάς (2-5) 0
Ιάλυσος Ρόδου (1-5) 0
Δόξα Πηγαδακίων (0-18) 0

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *