Κοζανίδης: «Πειθαρχία, καθαρό μυαλό και υπομονή…»

Η Ρ.Ε.Α. επιστρέφει στο γήπεδο της Σοχώρας την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, όπου στις 12.30 θα αγωνιστεί απέναντι στις Ελπίδες Καρδίτσας για την 15η αγωνιστική της Women’s Football League.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα θα ψάξει την επιστροφή στις νίκες, το οποίο είναι και το μοναδικό ζητούμενο στο συγκεκριμένο ματς. Αυτό τόνισε και στις δηλώσεις του ο προπονητής, Στέλιος Κοζανίδης, ο οποίος υπογράμμισε τα «κλειδιά» για τον ζητούμενο στόχο. «Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε το ίδιο, με την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία. Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να δούμε σε τι θέση είναι ο κάθε αντίπαλος. Το ίδιο κάνουμε και για το Κυριακάτικο ματς, όπου οι Ελπίδες Καρδίτσας κάνουν μία πολύ αξιόλογη προσπάθεια. Θέλουμε πολύ τη νίκη και θα μπούμε αποφασιστικά στο γήπεδο για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Η εβδομάδα κυλάει πολύ ομαλά χωρίς προβλήματα. Τα κορίτσια ανταποκρίνονται σε ό,τι ζητάμε και είμαστε πολύ καλά αγωνιστικά.

Κλειδί θα είναι η πειθαρχία, το καθαρό μυαλό και η υπομονή. Θέλουμε να μπούμε δυναμικά και να μη δώσουμε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *