Κράτησε Μερτίρι, επίσημο τέλος με Δροσάκη!

Η ομάδα του Ρεθυμνιακού ανανέωσε την συνεργασία της με τον επιθετικό Χρήστο Μερτίρι ενώ παράλληλα ανακοίνωσε την λύση συνεργασίας με τον Μανώλη Δροσάκη που όπως σας έχουμε ενημερώσει (Εδώ) θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα Περάματος.

Η ανακοίνωση:
«Ο ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ταλαντούχο ακραίο επιθετικό ΜΕΡΤΙΡΙ (ΚΡΙΣΤΟ) ΧΡΗΣΤΟ. Αναγνωρίζοντας την αξία, το ταλέντο, αλλά και την προσφορά του 26χρονου επιθετικού αποφασίσαμε να συνεχίσουμε και την νέα χρονιά να προσπαθήσουμε δια κοινού για την επίτευξη των στόχων μας. Ευχόμαστε στον Χρήστο μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες, όντας πεπεισμένοι ότι θα βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού:
«Ο ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον δυναμικό μέσο ΜΑΝΩΛΗ ΔΡΟΣΑΚΗ. Οι αυξημένες επαγγελματικές του δραστηριότητες δεν μας έδωσαν την δυνατότητα να διατηρήσουμε στο δυναμικό μας έναν ποδοσφαιριστή που διακρινόταν για το ήθος, την συνέπεια, το φιλότιμο, αλλά και την θέληση του να δίνει τα μέγιστα στην ομαδική προσπάθεια για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τον ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟ Α.Ο. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στον ιστορικό σύλλογο μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες. Ελπίζουμε παράλληλα σε μια μελλοντική νέα συνεργασία με τον Κύριο με όλη την σημασία της λέξης Μανώλη Δροσάκη, καθώς για ποδοσφαιριστές αλλά κυρίως ανθρώπους σαν αυτόν η «πόρτα» της «οικογένειας» του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. θα είναι πάντα ανοιχτή».  

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *