Κυριακόπουλος: «Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις ότι αναγνωρίζεται η δουλειά σου»

Η Ρ.Ε.Α. βρέθηκε στη μεγαλύτερη γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην εκδήλωση του ΠΣΑΠΠ, μέσω της υποψηφιότητας του προπονητή της, Νίκου Κυριακόπουλου.

Ο ταλαντούχος τεχνικός της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, που την οδήγησε πέρυσι στην 3η θέση της Women’s Football League, βρέθηκε στους 3 επικρατέστερους για την ανάδειξη του κορυφαίου προπονητή της κατηγορίας για τη σεζόν 2022-23 έπειτα από την ψηφοφορία των παικτριών των ομάδων του πρωταθλήματος. Μία διάκριση που αποτελεί «παράσημο» για τη συλλογική δουλειά καθημερινά εντός και εκτός γηπέδου.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της όμορφης εκδήλωσης μοιράστηκε τα συναισθήματα του για την παρουσία του εκεί ανάμεσα στους κορυφαίους του ελληνικού ποδοσφαίρου, αναφέροντας:
«Σίγουρα είναι μεγάλη η τιμή και η ηθική ικανοποίηση το να αναγνωρίζεται η δουλειά σου μέσα από τον ίδιο τον χώρο και τους πρωταγωνιστές. Δεδομένα για μένα είναι μία συλλογική προσπάθεια των κοριτσιών της περσινής σεζόν και των συνεργατών μου. Δεν ήμουν ποτέ μόνος σε όλο αυτό. Για το διάστημα που βρίσκομαι στο ποδόσφαιρο Γυναικών το κάνει ακόμα πιο σημαντικό, μιας και ήμουν μόλις στη 2η χρονιά. Μάλλον κάποιοι αναγνώρισαν αυτό που εκείνοι είδαν στην ομάδα μας».

Σχετικά με την εκδήλωση και τις εμπειρίες από τη γιορτή του ποδοσφαίρου του ΠΣΑΠΠ, σημείωσε:
«Η εκδήλωση ήταν υψηλού επιπέδου. Ήταν μία πολύ όμορφη γιορτή του ποδοσφαίρου. Μία ευχάριστη έκπληξη για μένα ήταν ο τρόπος που προσέγγισαν οι βραβευμένοι αυτήν τους την επιτυχία και το επίπεδο που υπήρχε γενικά. Είτε ήταν έμπειροι ή άπειροι ποδοσφαιριστές ή ποδοσφαιρίστριες, όσοι και να μίλησαν όλοι είχαν να πουν κάτι που σε άγγιζαν. Όλες οι τοποθετήσεις στο τέλος περιελάμβαναν κάτι πολύ σημαντικό και αυτό είναι πολύ αισιόδοξο, γιατί βλέπουμε πόσο ψηλά έχει φτάσει το αξιακό κομμάτι μέσα στο ποδόσφαιρο και επειδή όλοι μας είμαστε από παιδιά στον χώρο, αυτό είναι μία πολύ καλή και θετική αλλαγή.

Επίσης, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους εκείνους που βραβεύτηκαν και στον ΠΣΑΠΠ για την εκδήλωση. Είναι τρομερό το πόσο μεγάλο βήμα έχουν δώσει ακόμα και σε κατηγορίες που δεν είναι τόσο προβεβλημένες. Το να δώσουμε βήμα ισάξια στο ποδόσφαιρο Γυναικών, τη SuperLeague 2 και σε άλλα πρωταθλήματα, περιλαμβάνοντας και ειδικές βραβεύσεις ήταν το καλύτερο κέρδος».

Αναφορικά με το αν το κίνητρο μεγαλώνει μέσα από τέτοιες διακρίσεις, τόνισε:
«Το κίνητρο το βρίσκει ο κάθε ένας μόνος του καθημερινά. Το πόσο σημαντικό είναι αυτό που ασχολείσαι και τι κίνητρο θα βρεις, είναι διαφορετικό για τον καθένα. Πάντα και εγώ προσπαθώ να έχω τα δικά μου κίνητρα, αλλά από κει και πέρα σίγουρα ήταν κάτι πολύ όμορφο και είναι ωραίο συναίσθημα να βλέπεις ότι αναγνωρίζεται η δουλειά σου».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *