Κυριακόπουλος: «Όλα τα παιχνίδια θέλουμε να τα βλέπουμε το ίδιο»

Η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών είναι έτοιμη για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν στη Womens Football League, φιλοξενώντας την Κυριακή (15.00) τη Δόξα Πηγαδακίων στο γήπεδο της Σοχώρας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Ο προπονητής της ΡΕΑ, Νίκος Κυριακόπουλος, σε δηλώσεις του υποστήριξε πως κάθε παιχνίδι το βλέπουν το ίδιο, χωρίς τις «ταμπέλες» των φαβορί ή των αουτσάιντερ, ενώ τόνισε πως η συγκέντρωση αποτελεί «κλειδί» για μία ακόμα νίκη. «Εμείς θα μπούμε στο παιχνίδι χωρίς να σκεφτόμαστε βαθμολογικές διαφορές, φαβορί και αουτσάιντερ. Όλα τα παιχνίδια θέλουμε να τα βλέπουμε το ίδιο από τη στιγμή που θα σφυρίξει ο διαιτητής. Για το αν είμαστε φαβορί ή όχι αυτό φαίνεται την ώρα της αναμέτρησης.

Είναι πολύ σημαντικό να μην επηρεαστούμε από προγνωστικά και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο δικό μας παιχνίδι, από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι και τη λήξη».

Σχετικά με το γεγονός πως θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στο Ρέθυμνο, ο κόουτς υπογράμμισε τη σημασία του να έχεις ανθρώπους να σε στηρίζουν: «Σε ό,τι αφορά τον κόσμο, για τα κορίτσια είναι κάτι που πραγματικά τις βοηθάει και τις ενθαρρύνει για τη συνέχεια και την προσπάθεια που κάνουν. Είναι τελείως διαφορετικό να παίζεις σε άδειο γήπεδο και διαφορετικό με ανθρώπους που σε υποστηρίζουν. Αυτά τα κορίτσια αξίζουν το χειροκρότημα του κόσμου».

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (3η)

2ος Όμιλος
Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

12.30 Ολυμπιάδα Υμηττού – Εργοτέλης (Υμηττού – Καπίρης, Σερεβέτας, Βλατάκης (Αθηνών).

13.00 Τριάντα Ιαλυσού – Οδυσσέας Μοσχάτου (Χάλκης – Κορώνιας, Αλεξόπουλος (Ανατ. Αττικής), Χριστοδούλου (Ημαθίας).

15.00 ΡΕΑ – Δόξα Πηγαδακίων (Ρεθύμνου – Ξενάκη, Στεφανίδου, Α. Βράγκου (Χανίων).

15.00 Λεοντικός Κηφισιάς – ΟΦΗ (Φ. Βαρδαξής – Τραϊφόρος, Πετρίδης, Παπαδόπουλος (Πειραιά).

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)

ΟΜΑΔΑ    Β.

1. Εργοτέλης       6

-. Ολυμπιάδα Υμηττού 6

-. ΡΕΑ        6

4. ΟΦΗ      3

-. Οδυσσέας Μοσχάτου         3

6. Τριάντα Ιαλυσού      0

-. Λεοντικός Κηφισιάς 0

8. Δόξα Πηγαδακίων   0

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *