Κωτσοβός: «Αυτό που έγινε για την ΑΕΜ είναι ντροπή»

Ο προπονητής της ΑΕ Μυλοποτάμου Νίκος Κωτσοβός μετά την ολοκλήρωση του Super Cup και την ήττα της ομάδας του από την Επισκοπή, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Rethymnsoports.gr, στέλνοντας «μήνυμα» στους παίκτες του.

2 Σχόλια

  1. ΚΩΣΤΑΣ

    Κ. ΣΠΥΡΟ ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ? ΠΟΙΑΝΩΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ? ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ? ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ? ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΙΤΕΣ? (ΑΝΤΙΑΣΒΙΛΙ – ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΗ – ΡΗΓΑΚΗ – ΛΙΟΝΤΑΣ κ.ά) ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ Κ. ΣΠΥΡΟ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ? ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ? ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ… ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ?

    Απάντηση
  2. ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΗΣ

    Κώστα πολύ σωστά όσα λες. Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι σύντομα θα υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα. Πολλοί θα φύγουν. Δυστυχώς μάλλον θα είναι και οι υπόλοιποι Μυλοποταμίτες παικτες και δεν εννοώ όσοι κατάγωνται από το Μυλοπόταμο και μέχρι χθες δεν ήξεραν που βρίσκεται το Πέραμα.Πάντως στο γήπεδο χθες άκουγα για συμβόλαια που αν ισχύουν τότε γιατί να παίξουν οι Μυλοποταμίτες στην ομάδα? Για να ματώνουν τη φανέλα αυτοί και να τα τσεπώνουν οι ξένοι?

    Απάντηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *