Λίμα: «Να παραμείνουμε ψηλά»

Ένας παίκτης που στην τρίτη του θητεία με την Επισκοπή φρόντισε να μπει απευθείας στις αγωνιστικές απαιτήσεις παίρνοντας συνάμα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού είναι ο Κώστας Λίμα.

Σε λίγες μέρες θα κλείσει τα 30 του χρόνια (έχει γεννηθεί στις 13 Νοεμβρίου του 1993). Είναι μία από τις κυρίαρχες φυσιογνωμίες της Ρεθυμνιώτικης ομάδας και από τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίζουν σε περισσότερες από μία θέσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Γιος του σπουδαίου Νόνι Λίμα και αναμφισβήτητα ένα ταλέντο που θα μπορούσε να αγωνίζεται και υψηλότερο επίπεδο, τοποθετείται για το ματς απέναντι στον Αλμυρό, μία εβδομάδα από το 1-1 απέναντι στον ΑΟ Υπάτου. Μάλιστα το γκολ της Επισκοπής το είχε πετύχει εκείνος χάρη σε μια πανέμορφη εκτέλεση φάουλ.

«Πάμε σε μια δύσκολη έδρα για να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα» σχολίασε και συνέχισε… «Επιζητούμε ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει να παραμείνουμε ψηλά για να κυνηγάμε ακόμη περισσότερα πράγματα στη συνέχεια. Ξέρουμε τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε στον αγώνα όμως γι’ αυτό είμαστε εδώ. Είμαστε καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να το αποδείξουμε και την Κυριακή».

Όταν ρωτήθηκε για το πόσο έτοιμος είναι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για το ματς του Γαζίου μετά και την προπονητική αλλαγή, είπε: «Γενικώς, είμαστε καλά και όλες αυτές τις τελευταίες ημέρες προσπαθούμε να αντιληφθούμε όσα περισσότερα γίνεται από τον νέο μας προπονητή, τον κ. Στεφανίδη. Αρέσει ο τρόπος που δουλεύει αλλά και ο τρόπος που μας προσέγγισε. Όπως καλά ξέρετε, όλα αυτά θέλουν λίγο τον χρόνο τους και εμείς αυτή τη στιγμή, αγωνιζόμαστε και κόντρα στον χρόνο…».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *