Λαμπρή η ετήσια χοροεσπερίδα της ΕΠΣ Ρεθύμνου

Από επιτυχία στέφθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα της ΕΠΣ Ρεθύμνου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο «Γεράνι Παλλάς», παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη και πολλών άλλων εκλεκτών προσκεκλημένων.

Η Ρεθυμνιώτικη Ένωση σε μια ζεστή βραδιά βράβευσε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο Ρεθυμνιώτικο, αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καλωσορίζοντας την έλευση του 2016 ευχόμενοι όλοι τους υγεία αι ποδοσφαιρικές επιτυχίες. Εκτός του προέδρου της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκη, βραβεύτηκε από την ΕΠΣΡ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάσος Μητρόπουλος, ο οποίος είναι ο μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί και στις τρεις μεγάλες ομάδες του παλιού ΠΟΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Την τιμητική τους επίσης είχαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Μιχαήλ Βαμιεδάκης, αλλά και η Anek Lines. Ακόμη βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο οι Σταύρος Παπαδάκης, Ηλίας Παναρετάκης, Νίκος Βροντάκης, Γιώργος Καλιγιάννης, Γιώργος Πολιουδάκης, Λάμπρος Φραγκιαδάκης, Χρήστος Μουρτζανός, Στέλιος Χαιρέτης (παλιός διαιτητής).

Την παράσταση έκλεψε η βράβευση της Μικτής Παίδων ΕΠΣΡ, για το απίστευτο Fair Play που έκανε στο επίσημο παιχνίδι με την Μικτή ΕΠΣ Λασιθίου για το πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ στις 4 Νοεμβρίου 2015. Στο βίντεο γουολ παρουσιάστηκε σχετικό απόσπασμα όπου ο Θανάσης Κώτσιος πέταξε επιδεικτικά την μπάλα άουτ προ κενής εστίας, ενώ οι Λασιθιώτες κάνοντας με την σειρά τους Fair Play, είχαν αφήσει τους Ρεθυμνιώτες να σκοράρουν (νωρίτερα το Λασίθι είχε πετύχει γκολ, με τα μικρά παιδιά άθελα τους να μην τηρούν το Fair Play επιστρέφοντας την μπάλα στους γηπεδούχους, που την είχαν βγάλει εκτός αγωνιστικού χώρου για τραυματισμό ποδοσφαιριστή). Με την ολοκλήρωση του βίντεο η αίθουσα του «Γεράνι Παλλάς» σηκώθηκε στο πόδι να χειροκροτήσει τους μικρούς ποδοσφαιριστές και τον προπονητή τους Θεόφιλο Αποστολάκη, την ώρα που ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκης ζητούσε το σχετικό βίντεο να το παραδώσει στην επιτροπή Fair Play της Uefa που είναι μέλος και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης επιβράβευε τα παιδιά με μια φόρμα.

Την εκδήλωση της ΕΠΣ Ρεθύμνου, εκτός από τους βραβευθέντες, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, ο Αναπληρωτής του Ταξίαρχος Ανδρέας Δασκαλάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κα Μαρία Λιονή, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κ. Νίκος Καλογερής. Ακόμη βρέθηκαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Περιφέρειας Κρήτης κ. Νίκος Συριγωνάκης, ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Κρήτης κ. Μανόλης Κοκολάκης, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργος Μαρινάκης, αλλά και ο Δήμαρχος Αμαρίου κκ. Παντελής Μουρτζανός, όπως και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης. Επίσης βρέθηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μανόλης Χνάρης και ο δημοτικός σύμβουλος και γιατρός ορθοπεδικός Χειρουργός Γιάννης Γαϊτάνης, ο σκάουτερ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Ρεθυμνιώτης Γιώργος Κοκολάκης, ο Ρεθυμνιώτης προπονητής του ΑΟ Χανιά Γιώργος Λυρώνης και ο Ρεθυμνιώτης δημοσιογράφος της ΕΡΑ ΣΠΟΡ Σήφης Βοτζάκης.

Παράλληλα εκπροσωπήθηκαν οι άλλες τρεις ΕΠΣ της Κρήτης, παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκου Τζώρτζογλου, του Α’ Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Χανίων Δημήτρη Λυκάκη και του μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΣ Λασιθίου Μιχάλη Παπαγεωργίου. Το παρόν έδωσαν ακόμη ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας προπονητών Βαγγέλης Πρόκος, ενώ εκπροσωπήθηκε και ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου νομού Χανίων «Ο Παγκρήτιος», δια του Β’ Αντιπροέδρου του Γιώργου Μανωλακάκη και του Γενικού Γραμματέα του Δημήτρη Ανθούση. Σχεδόν σύσσωμο παραβρέθηκε το Δ.Σ. του ΣΔΠ Ρεθύμνου, αφού βρέθηκαν ο πρόεδρος Κυριάκος Δελήμπασης, ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Γαγάνης, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Χριστοδουλάκης, ο Ταμίας Γιώργος Σταυρουλάκης και τα μέλη Γιάννης Χατζημπεκιάρης, Αρχοντής Βαμβακίδης, αλλά και άλλοι διαιτητές. Στην ετήσια χοροεσπερίδα της ΕΠΣΡ βρέθηκε η πλειοψηφία των σωματείων-μελών της Ένωσης, ξεχωρίζοντας η παρουσία των Ρεθυμνιώτικων εκπροσώπων στην Γ’ Εθνική Ερμή Ζωνιανών και Επισκοπής.

Την εκδήλωση παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Γιώργος Σταράς και Δημήτρης Τζαγκαράκης.

Αμέσως μετά από το πέρας της εκδήλωσης την σκυτάλη πήρε ο Μανόλης Κονταρός και το συγκρότημα του, διασκεδάζοντας όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ ξεχωριστό τόνο στην βραδιά έδωσαν τα χορευτικά μελών του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης.

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *