Λυρώνης-Στεφανάκης: «Τεράστια νίκη, δείξαμε μεγάλα ψυχικά αποθέματα…»

Συγχαρητήρια μοίραζαν μετά από το τέλος του αγώνα στο Ζευγολατιό οι Γιώργος Λυρώνης και Μιχάλης Στεφανάκης για την μεγάλη πρόκριση που πανηγύρισε ο Αστέρας Περάματος στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.
Ο Γιώργος Λυρώνης δεν έκρυψε την ικανοποίηση του, για την «τεράστια» όπως την χαρακτήρισε, νίκη που πέτυχε η ομάδα του. «Πετύχαμε μια τεράστια νίκη, απέναντι σε μία πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Στο φινάλε του αγώνα βγάλαμε μεγάλα ψυχικά αποθέματα, φτάνοντας στην ανατροπή και στην μεγάλη νίκη-πρόκριση. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που κερδίσαμε και συνεχίζουμε στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας», κατέληξε ο Γιώργος Λυρώνης.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του Μιχάλη Στεφανάκη, ο οποίος παράλληλα ευχαρίστησε διοίκηση, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους του ΑΟ Ζευγολατιού για την άψογη φιλοξενία που επιφύλασσαν στην αποστολή της Ρεθυμνιώτικης ομάδας. «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δεν ξεκινήσαμε καλά και βρεθήκαμε στο 20λεπτό 2-0 πίσω στο σκορ, αλλά ευτυχήσαμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι στο 44’ με το γκολ του Ρούσεφ. Στο β’ ημίχρονο εκμεταλλευτήκαμε τον αέρα παραπάνω από τον αντίπαλο, γιατί πιέσαμε ψηλά και ισοφαρίσαμε πολύ νωρίς. Μετά το 2-2 δημιουργούσαμε ευκαιρίες, αλλά κόντρα στην ροή του παιχνιδιού ήρθε το 3-2 για το Ζευγολατιό. Όμως στο φινάλε δείξαμε τεράστια ψυχικά αποθέματα και φτάσαμε στην μεγάλη ανατροπή. Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους του ΑΟ Ζευγολατιού που μας παρείχαν μια άψογη φιλοξενία. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και τα δικά μας παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν, κάνοντας μια επική ανατροπή».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *