Μάγκικη πρόκριση στους «8» του Αστέρα Περάματος!

Επική νίκη-πρόκριση με μεγάλη ανατροπή πέτυχε ο Αστέρας Περάματος στην Κόρινθο επικρατώντας με 4-3 του ΑΟ Ζευγολατιού, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.
Ο Κυπελλούχος Ρεθύμνου για δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι πήρε μια μεγάλη νίκη, κάνοντας και πάλι την ανατροπή, αλλά αυτή την φορά χωρίς να χρειαστεί την ημίωρη παράταση. Αν και στο 18’ βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά και στο 85’ με 3-2, κατόρθωσε στο φινάλε του ματς με αντεπίθεση διαρκείας να πετυχαίνει δύο γκολ και να παίρνει πανηγυρικά την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας. Εκεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Δάφνη Δαφνώνα – Θύελλα Ραφήνας, σε νοκ άουτ παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο Περάματος στις 22 Απριλίου. Η αναμέτρηση στο Ζευγολατιό διεξήχθη παρουσία 500 φιλάθλων, με τους Αντιασβίλι, Ρούσεφ, Ταμάμη και Ρηγάκη να είναι οι καλύτεροι του Αστέρα Περάματος.

Φάσεις και γκολ
11’ ανατροπή Μυργιώτη από Κουδουνάκη, το πέναλτι εκτέλεσε ο παθών για το 1-0.
18’ σέντρα του Μπούκη, ο Μουργιώτης με κεφαλιά από την μικρή περιοχή, πετυχαίνει το 2-0.
44’ σέντρα του Μουρατίδη, με σουτ ο Ρούσεφ, μειώνει σε 2-1.
49’ ο Αντιασβίλι έβγαλε σέντρα ο Ταμάμης σούταρε με δύναμη απέκρουσε ο Μητσόπουλος και στην επαναφορά ο Μουρατίδης σούταρε με τον Παληό να διώχνει με το χέρι. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Ταμάμης, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Μητσόπουλος μπλόκαρε.
52’ με διαγώνιο σουτ ο Αντιασβίλι, ισοφαρίζει 2-2.
54’ ο Π. Αντωνόπουλος είχε καλό σουτ πάνω από τα δοκάρια του Νικηφόρου.
80’ σουτ του Ρηγάκη, με τον Μητσόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.
85’ κέρδισε πέναλτι ο Παληός από τον Νικηφόρο. Ο Μυργιώτης το μετουσίωσε σε 3-2 που έκανε χατ-τρικ.
86’ ο Ταμάμης με σουτ έκανε το 3-3.
91’ σέντρα ο Ταμάμης κι ο Ρηγάκης 3-4.
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ (Γιάννης Δουβίκας): Μητσόπουλος, Παληός, Χρ. Αντωνόπουλος, Αυγέρης, Π. Αντωνόπουλος (60’ Ντόκος), Σπυρόπουλος, Παινέσης, Γ. Καραΐνδρος (94’ Δανιήλ), Μυργιώτης, Μπούκης, Δ. Καραΐνδρος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Γ. Λυρώνης – Μ. Στεφανάκης): Νικηφόρος, Μοσχονάς, Κουδουνάκης, Γεωργόπουλος, Άννι (32’ Μ. Ζερβός), Η. Χνάρης, Αντιασβίλι (94’ Σκουλούδης), Μουρατίδης, Ταμάμης, Ρούσεφ, Ματαραγκάσι (73’ Ρηγάκης).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *