Μανουκαράκη: «Το 100% για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Η Ρ.Ε.Α. είναι πανέτοιμη για την αυριανή αυλαία των πλέι οφ της Women’s Football League, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στο γήπεδο της Σοχώρας (12.45).

Μία πρεμιέρα που έχει ιστορική σημασία, μιας και η ΡΕΑ συμπεριλήφθηκε στις 6 καλύτερες της Ελλάδας, μόλις στον πρώτο χρόνο της ίδρυσης της. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, αλλά και το κίνητρο για την κατάκτηση μίας θέσης από την πρώτη 3άδα μίλησε η 15χρονη ταλαντούχα τερματοφύλακας, Ειρήνη Μανουκαράκη, τονίζοντας: «Ο πρώτος μας στόχος από την αρχή της σεζόν ήταν όσο πιο σύντομα γινόταν να παραμείνουμε ασφαλείς στην κατηγορία. Αυτός ο στόχος επιτεύχθηκε αρκετά γρήγορα. Η σκληρή δουλειά, η συγκέντρωση, η πειθαρχία και η εμπιστοσύνη απέναντι στις συμπαίκτριες και στους προπονητές ήταν το κλειδί το οποίο μας οδήγησε στην φετινή «ονειρική» πορεία. Μόλις στην πρώτη χρόνια της ΡΕΑ καταφέραμε να είμαστε στις πρώτες έξι ομάδες της Ελλάδας, κάτι το οποίο μας κάνει χαρούμενες και υπερήφανες.

Τα πλέι οφ είναι μια νέα πρόκληση για την ομάδα μας όπου θα βάλουμε το 100% του εαυτού μας για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην τελική κατάταξη. Προτεραιότητα μας όμως είναι να το διασκεδάσουμε και να αποκτήσουμε εμπειρίες μέσα από αυτό. Το κύριο κίνητρο μας είναι να αποδείξουμε πρώτα από όλα στους εαυτούς μας ότι η φετινή πορεία δεν είναι τυχαία. Έπειτα να κάνουμε περήφανη την διοίκηση, που κάνει μια τεράστια προσπάθεια, και τους φιλάθλους μας που μας στηρίζουν σε κάθε παιχνίδι.

Σίγουρα πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας μου, σε όλα τα κορίτσια και τους προπονητές, παρ’ όλα αυτά η κατάκτηση μια από τις 3 πρώτες θέσεις είναι δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη. Εάν παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο έχουμε πολλές πιθανότητες να βρισκόμαστε στην πρώτη τριάδα».

 

Σχετικά με το αυριανό ματς κόντρα στην ΑΕΛ, σημείωσε: «Το κλειδί του παιχνιδιού όπου ακολουθεί, εναντίον στην ΑΕΛ, θεωρώ πως είναι το πάθος, η πειθαρχία, η τήρηση του πλάνου των προπονητών και η ψυχή. Όποιες παίκτριες κι αν είναι αγωνιστούν ξέρω πως θα δώσουν το 1000%, επομένως δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε».

 

Παράλληλα, μίλησε για την εξέλιξη της και την κλήση της στην Εθνική Νεανίδων, υπογραμμίζοντας: «Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου και περισσότερο τον προπονητή τερματοφυλάκων, τον Αντώνη Πλατή. Νιώθω ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να συνεργάζομαι με έναν εξαιρετικό άνθρωπο και προπονητή όπως αυτόν. Επιπλέον να ευχαριστήσω όλες μου τις συμπαίκτριες που με στηρίζουν και ενθαρρύνουν από την πρώτη μέρα που πήγα στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενη και νιώθω τυχερή που έχω την ευκαιρία να κάνω αυτό που αγαπώ σε τόσο όμορφο κλίμα και ανάμεσα σε αυτούς τους εξαιρετικούς ανθρώπους. Τα συναισθήματα μου μπορούν να είναι μόνο θετικά για την κλήση μου στην εθνική νεανίδων καθώς η σκληρή δουλειά ανταμείβεται. Παρόλα αυτά μια κλήση δεν είναι τίποτα για να σταματήσω να δουλεύω σκληρά και πειθαρχημένα σε όλες τις προπονήσεις. Όλο αυτό είναι ένα τεράστιο κίνητρο για εμένα. Η δουλειά δεν τελειώνει πότε, κάθε μέρα έχουμε περιθώρια βελτίωσης!».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *