Με εμπειρίες επέστρεψαν απο την Θεσσαλονίκη οι αθλητές του ΟΑΡ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη το 6ο Πρωτάθλημα Ε1 (Β’ Ένωση), το οποίο ξεκίνησε με τα προκριματικά την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου και ολοκληρώθηκε με τους τελικούς την Τρίτη 12 Νοεμβρίου.
Το Πρωτάθλημα διεξήχθη σε τρεις τοποθεσίες ανάλογα με την κατηγορία: Στις εγκαταστάσεις του ΟΑ Ρακέτες για 12αρια, στην ΑΣΑ Θεσσαλονίκης για τα 14αρια και στον ΟΑ Καλαμαριάς για 16 και 18 ετων.

Από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ρεθύμνου συμμετείχαν οι εξής αθλητές:
Ηλιάκη Αθηνά για την κατηγορία Κ-12, Μαυρομάτης Μιχάλης για τα Α-12, Σπυρόπουλος Νίκος, Νίνος Νίκος και Κατημερτζόγλου Γιώργος για τα Α-16.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαυρομάτης Μιχάλης, που μπήκε κατευθείαν στο κυρίως ταμπλό, κέρδισε στον γύρο των 32 τον Πλατσιώτα Δημήτρη (ΑΚΑ Μαραθώνα), ενώ ηττήθηκε στους 16 από τον Γελαδάρη Οδυσσέα (ΟΑ Πετρούπολης). Ο συγκεκριμένος αθλητής συμμετείχε και στα διπλά της κατηγορίας με συμπαίκτη τον Φανδριδάκη Παναγιώτη-Μανούσο (OA Σούδας), οι οποίοι ηττήθηκαν στη φάση των 16 από τους Παπαδημητρίου Κων/νο (ΟΑ Νίκαια Λάρισας) και Τσατσάκη Έκτορα (Ηράκλειο ΟΑΑ). Στην ίδια ηλικιακή κατηγορία, η Ηλιάκη Αθηνά, που επίσης μπήκε στο κυρίως ταμπλό, ηττήθηκε στους 32 από την Λαμπράκη Ευαγγελία-Ελένη.
Όσον αφορά την κατηγορία Α-16, μας αντιπροσώπευσαν οι Σπυρόπουλος Νίκος, Νίνος Νίκος και Κατημερτζόγλου Γιώργος, οι οποίοι ξεκίνησαν από τα προκριματικά, ενώ δεν κατόρθωσαν να μπουν στο κυρίως ταμπλό. Πιο αναλυτικά, ο Σπυρόπουλος Νίκος νίκησε αρχικά τον Τόλη Θεόδωρο (ΟΑ Λαγκαδά ΘΕΣ), χάνοντας στη συνέχεια από τον Ευσταθόπουλο Θεόδωρο (ΑΟ Μέγας Αλέξανδρος). Παρόμοιες επιδόσεις είχε και ο Νίνος Νίκος, ο οποίος κέρδισε τον Παυλίδη Γρηγόριο (ΟΑ Βέροιας) και ηττήθηκε αργότερα από τον Φενδρούλη Αθανάσιο (ΣΑ Δράμας).
Τέλος, ο Κατημερτζόγλου Γιώργος, που κέρδισε αρχικά τον Κριθάρη Θεόδωρο (ΑΟΑ Αιγάλεω), έχασε στη συνέχεια από τον Κωνσταντάρα Κων/νο Θεόδωρο (ΑΟΑ Χαϊδαρίου). Θα πρέπει να σημειωθεί ότι Κατημερτζόγλου και Νίνος έπαιξαν σε ανώτερη ηλικιακά κατηγορία, αφού κανονικά παίζουν στα Α-14.

«Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου συγχαίρει τους αθλητές του για την προσπάθεια και τη συμμετοχή, καθώς και τους γονείς που συνόδευσαν και στήριξαν τα παιδιά τους σε όλη τη διάρκεια των αγώνων. Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν και στους διοργανωτές Ομίλους για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *