Με εμπειρίες επέστρεψαν οι αθλητές του ΟΑ Ρεθύμνου από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις

Με 56 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε η Ζ’ Ένωση Αντισφαίρισης Κρήτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ για τις κατηγορίες ΑΚ 12,14,16 και στον ΟΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ για τα ΑΚ 18 από την Παρασκευή 31 Ιουλίου έως και την Τρίτη 11 Αυγούστου 2020.

Πραγματοποιήθηκαν εντυπωσιακές εμφανίσεις καθώς διακρίθηκαν ένας Πρωταθλητής και μία Πρωταθλήτρια Ελλάδας από την Κρήτη ανάμεσα σε 813 συνολικά αθλητές. Οι τίτλοι που διεκδικήθηκαν συγκεκριμένα ήταν: 1η θέση στα Μονά στην κατηγορία Αγόρια 18 από τον αθλητή του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ Βολτυράκη Βασίλη και 1η θέση στα Μονά και στα Διπλά στην κατηγορία 12 ετών από την αθλήτρια Πρωϊμάκη Μυρτώ του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ

Τον όμιλο Αντισφαίρισης Ρεθύμνου αντιπροσώπευσαν 4 αθλητές: οι Νίνος Νικόλαος, Κατημερτζόγλου Γιώργος, Μαυρομάτης Μιχάλης και Ηλιάκη Αθηνά.
Από τους Ρεθυμνιώτες αθλητές, στα Μονά, οι Κατημερτζόγλου και Ηλιάκη κατάφεραν να περάσουν τα προκριματικά και να αγωνιστούν στο κυρίως ταμπλό.
Ο Κατημερτζόγλου ηττήθηκε στον Α΄ γύρο από το Νο9 του ταμπλό Σακκά Ιωάννη (ΑΣ Κολλεγίου Ντερή), ενώ η Ηλιάκη προχώρησε μέχρι τον γύρο των 32 όπου ηττήθηκε από την Μπάτσιου Ναταλία (ΑΟ Γιαννιτσών) Νο10 του ταμπλό.
Οι Νίνος και Μαυρομάτης σταμάτησαν την πορεία τους στο προκριματικό επίπεδο έχοντας να αντιμετωπίσουν δύσκολους αντιπάλους.
Στα διπλά, οι Κατημερτζόγλου-Μαυρομάτης προκρίθηκαν στο κυρίως ταμπλό όπως και οι Ηλιάκη – Ζαχαράκη (Ηράκλειο ΟΑΑ), αποκομίζοντας έτσι πολύτιμες εμπειρίες και στους αγώνες των διπλών.

«Για άλλη μία φορά το ΔΣ του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου θέλει να συγχαρεί τους αθλητές του για την εξαιρετική τους παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και να ευχαριστήσει ιδιαίτερα το ΔΣ και τον προπονητή Δημήτρη Ρήγα του ΟΑ Χολαργού για την ευγενική παραχώρηση των γηπέδων ώστε να προπονηθούν τα παιδιά κατά την παραμονή τους στην Αθήνα.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *