Με επιτυχία διεξήχθη το 1ο Αρκάδο Memory Junior

Τον ρόλο του διοργανωτή ανέλαβε ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου στις 26 Νοεμβρίου, πραγματοποιώντας με επιτυχία τον διασυλλογικό αγώνα MTB (XCC)  «1ο Αρκάδι Memory Junior» στα Πευκάκια Ρεθύμνου, με την έγκριση της Ε.Ο. Ποδηλασίας.

Οι αγώνες ποδηλασίας MTB στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία, με τους μικρούς ποδηλάτες-τισσες να απολαμβάνουν το υπέροχο τοπίο και την αγωνιστική δράση για ακόμα μία φορά. Έλαβαν μέρος δεκάδες αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον.

Από πλευράς ΠΑΣ Άτλαντα στο βάθρο ανέβηκαν 6 παιδιά συνολικά, με την κατηγορία των Παγκορασίδων να περιλαμβάνει 3 Ρεθυμνιώτισσες, τις Γεωργία Χουρδάκη, Ελβίρα Τζουλάκη και Μαριλέττα Κουμιωτάκη, ενώ τη 2η θέση στις κατηγορίες τους πήραν οι Θεοδόσης και Δημήτρης Καλογριδάκης και ο Γιώργος Φλισκουνάκης.

Ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί με επιτυχία αυτή η διοργάνωση, ενώ παράλληλα συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες για την αγωνιστική τους διάθεση και την αγάπη τους για το άθλημα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΑΤΛΑΝΤΑ

Σούπερ μίνι
2ος Θεοδόσης Καλογριδάκης

Μίνι μεγάλα αγόρια
2ος Δημήτρης Καλογριδάκης

Μίνι μικρά αγόρια
4ος Άγγελος Φωτάκης
6ος Παύλος Ρουίς – Αναγνωστάκης

Παγκορασίδων
1η Γεωργία Χουρδάκη
2η Ελβίρα Τζουλάκη
3η Μαριλέττα Κουμιωτάκη

Παίδων
2ος Γιώργος Φλισκουνάκης

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *