Με επιτυχίες και μετάλλια επέστρεψε ο ΑΠΟΡ από το Πανελλήνιο U11-U13

Οι αθλητές του Ρεθυμνιώτικου συλλόγου Πάλης πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα U11-U13 που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Νοεμβρίου. Οι νεαροί αθλητές του ΑΠΟΡ κατέκτησαν δύο Χρύσα, δύο Ασημένια μετάλλια και χρυσό κύπελλο στην κατηγορία των προπανκορασίδων, αφήνοντας ικανοποιημένο τον προπονητή τους Μανώλη Καραβάνο.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Ανακοίνωση ΑΠΟΡ:
«Θριάμβεψε ο ΑΠΟΡ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Προμπαμπαίδων στη Λάρισα! Απολογισμός δύο Χρύσα δύο Ασημένια και χρυσό κύπελλο στις προπανκορασίδες. Ο προπονητής Μανώλης Καραβάνος με συστηματική δουλειά κοντά στους μικρούς αθλητές κατάφερε να σηκώσει το Ρέθυμνο ψηλά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα U11-U13.

Συγκεκριμένα:
Βάσω Καραβάνου Χρυσό μετάλλιο μετά από δύο νίκες
Νίκος Μακρυδάκης Χρυσό μετάλλιο μετά από δύο νίκες
Ηρακλής Κυριακάκης Ασημένιο μετάλλιο (το χρυσό έμεινε στον ΑΠΟΡ μετά από μάχη γιγάντων)
Γρηγόρης Ντόνη Ασημένιο μετάλλιο
Δασκαλάκη Δημήτρης 4η θέση
Οι περισσότεροι αθλητές πάλεψαν με μεγαλύτερη ηλικία. Άτυχος στάθηκε ο Ντόνη Γρηγόρης σε μια στιγμή αδράνειας που έχασε το χρυσό μετάλλιο ενώ ο Δασκαλάκης Δημήτρης σε μια πολύ δυνατή κατηγορία πάλεψε με μεγαλύτερους και μια κατηγορία πιο βαρύ αντιπάλους. Το χρυσό κύπελλο στις προπανκορασίδες έφερε η Βάσω Καραβάνου στο Ρέθυμνο. Μια και παντοδύναμη. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΤΌΣΟ υψηλή βαθμολογία που χάρισε στον προπονητή και πατέρα της το πολυπόθητο τρόπαιο ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ U11-U13 2021»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *