Με Παναθηναϊκό σήμερα (16:00) ο ΟΠΕΡ

Μία από τις πιο δύσκολες αποστολές έχει η γυναικεία ομάδα του ΟΠΕΡ, η οποία θα δοκιμαστεί, σήμερα (16:00) στο κλειστό του Πανελληνίου, κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, Παναθηναϊκό.

Το έργο της Ρεθυμνιώτικης ομάδας είναι δύσκολο όμως η βαθμολογική της θέση την απελευθερώνει από το άγχος. Αυτό θα την βοηθήσει να “τεστάρει” τις δυνάμεις της, ενώ ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα θα την βοηθήσει να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην παραμονή, η οποία ήδη θεωρείται δεδομένη. Ο Νίκος Ζιώγας θα έχει όλες τις παίκτριες στην διάθεση του και θα αντιμετωπίσει πλήρης τον δυνατό Παναθηναϊκό.

Από την άλλη μεριά οι “πράσινες” προέρχονται από δύο αρνητικά αποτελέσματα με Πανναξιακό (3-1) και Μαρκόπουλο (2-3), έχοντας πέσει στην 2η θέση της βαθμολογίας. Για αυτό το λόγο, το σίγουρο είναι πως θα “κυνηγήσει” μία καθαρή νίκη για να επανέλθει στις επιτυχίες.

Ο κόουτς, Νίκος Ζιώγας, σε δηλώσεις του στην “Κ.Ε” τόνισε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς, ενώ επεσήμανε πως η ομάδα του θα παίξει ελεύθερα. «Χωρίς άγχος θα αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό. Θα παίξουμε ελεύθερα, να δούμε κάποια πράγματα και να προετοιμαστεί η ομάδα ενόψει των επόμενων παιχνιδιών. Ο Παναθηναϊκός έχει μία κάμψη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει βγει εκτός των στόχων του. Θεωρώ λάθος το τάιμινγκ που θα τον αντιμετωπίσουμε, καθώς προέρχεται από την απώλεια 4 βαθμών στα προηγούμενα δύο ματς. Ενδεχομένως θα θέλει να αποδείξει κάποια πράγματα, ενώ θεωρώ πως θα είναι ένας από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *