Με το νέο χρόνο (13/1) τα πρωταθλήματα Κορασίδων και Παίδων

Στις κορασίδες Α’, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 13 Ιανουαρίου 2024 με τις 12 ομάδες να είναι χωρισμένες σε 2 ομίλους γεωγραφικά. Η Β’ φάση με τα χιαστί παιχνίδια είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί από 23/3/24 ως 20/3/24 και οι τελική της κατηγορίας θα γίνουν 23/4 και 30/4/24. Το Αρκάδι συμμετέχει στον όμιλο δυτικής Κρήτης και στην πρεμιέρα θα φιλοξενήσει τον Άνεμο στο «Μ. Μερκούρη».
Στον όμιλο ανατολικής Κρήτης συμμετέχουν, Άθλεση, Χερρονάσιος, Μεσσαρά, ΓΕΗ, ΟΦΗ και ο Πήγασος.

Κορασίδων Α’
Όμιλος Δυτικής Κρήτης

Σάββατο 13/1
1η αγωνιστική
ΣΦΠ Χανιά – Σούδα
Ακρωτήρι – Κύδων
Αρκάδι – Άνεμος

Στην κατηγορία των Κορασίδων Β’, συμμετέχει η ομάδα του Ν. ΟΠΕΡ και στην πρεμιέρα θα παίξει απέναντι στον Αετό Χανίων. Από αυτή την κατηγορία η 1η ομάδα της βαθμολογίας ανεβαίνει απευθείας στην Α’, ενώ η δεύτερη ομάδα θα παίξει μπαράζ με την 5η της Α’ κατηγορίας για την άνοδο.

Κορασίδων Β’
Όμιλος Δυτικής Κρήτης

Σάββατο 13/1
1η αγωνιστική

Ν. ΟΠΕΡ – Αετός
Κύδων – ΣΦΠ Χανιά
Σούδα – Άνεμος

Στην ανατολική Κρήτη στους δυο υπο ομίλους συμμετέχουν 11 ομάδες, Σητεικός, ΓΕ Ιεράπετρας, ΓΕΗ1, Πήγασος, Γρύπας και Άρης Γουρνών, Ηρόδοτος, Γιούχτας, ΓΕΗ2 , Φιλαθλητικός, ΟΦΗ.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Και το πρωτάθλημα των Παίδων θα γίνει την νέα χρονιά, σε 1 όμιλο, με την πρεμιέρα προγραμματισμένη στις 13 Ιανουαρίου 2024. Η πρωταθλήτρια Κρήτης του 2023, ομάδα του Αρκαδίου την 1η αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Μεσσαρά.

Πρωτάθλημα Παίδων

Σάββατο 13/1
1η αγωνιστική
ΓΕΗ – ΓΕ Ιεράπετρας
Μεσσαρά – Αρκάδι
ΣΦΠ Χανιά – ΟΦΗ

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *