Με Τσαπάκη στο «τιμόνι» και νέο σχήμα στο προπονητικό τιμ ο Ν. ΟΠΕΡ

Ανακοινώσεις:
«Ο νέος Όμιλος Πετοσφαίρισης Ρεθύμνου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Τσαπάκη για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.
Ο Νίκος Τσαπάκης αναλαμβάνει χρέη προπονητή του Αντρικού τμήματος πετοσφαίρισης του ν. ΟΠΕ Ρεθύμνου, που θα αγωνιστεί στη Α2 Εθνική Κατηγορία τη νέα χρονιά. Επίσης, θα συνεχίσει στο τιμόνι σε αναπτυξιακά τμημάτων της ομάδας μας.

Ο νέος Όμιλος Πετοσφαίρισης Ρεθύμνου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Βασίλη Κόκκινο από άλλο πόστο για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024. Ο Βασίλης Κόκκινος αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή του Αντρικού τμήματος πετοσφαίρισης του ν. ΟΠΕ Ρεθύμνου, που θα αγωνιστεί στη Α2 Εθνική Κατηγορία τη νέα χρονιά.

Ο νέος Όμιλος Πετοσφαίρισης Ρεθύμνου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Mπονατάκη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Team Manager στην αντρική μας ομάδα. Ο νέος Όμιλος Πετοσφαίρισης Ρεθύμνου εύχεται στον Γιώργο Μπονατάκη, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα»

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *