Με 4 νίκες ο Επ.Α. Ρεθύμνου μπήκε στην τετράδα

Αγωνιστικός «μαραθώνιος», στην αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, χαρακτηρίστηκε από ανακατατάξεις στην κορυφή του προταθλήματος, από ματς γεμάτα θέαμα, πάθος και σασπένς και εκπλήξεις στην Α1 εθνική κατηγορία των ανδρών.

Το Σάββατο έγιναν μόνο τα εξ αναβολής παιχνίδια του Επ.Α. Ρεθύμνου και της ΑΕΚ από το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου. θυμίζουμε πως είχαν αναβληθεί λόγω της συμμετοχής του Μανωλόπουλου (Επ.Α. Ρεθύμνου) και του Μαδέση (ΑΕΚ) στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου.
Ο Παναθηναϊκός μεγάλωσε το σερί του και προσπέρασε τον Ολυμπιακό, πάντως δυσκολεύτηκε στον βραδινό αγώνα με την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική. Εν τέλει δικαίωσε τις προβλέψεις με σκορ 4-2 παίρνοντας δύο νίκες από τον Κωνσταντινόπουλο και μία από τον Λεμπεσόν και τον Αγγελάκη. Ωστόσο, οι επί μέρους νίκες της ΑΕΚ προκάλεσαν τεράστια αίσθηση.
Ο Επ.Α. Ρεθύμνου κέρδισε με 4-1 τον ΑΣ Πέρα ενώ με το ίδιο σκορ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό και ολοκλήρωσε την πρώτη ήμερα με μια ακόμα νίκη με 4-3 επί του ΑΟ Ταταύλα.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός με πλήρη σύνθεση επιβεβαίωσε τα προγνωστικά απέναντι στον Άρη Νικαίας και το Πέρα Αθηνών. Ένα ματς έχασε στα επί μέρους ήταν εκείνο του Αγγελάκη με τον Βούλγαρο Κράστεφ στο 4-1 επί του Πέρα. Ο πρώην αθλητής του Παναθηναϊκού επικράτησε με 3-2 και οριακή διαφορά στο 5ο σετ. Δύο εύκολες νίκες ήρθαν και για τον 2ο της βαθμολογίας Ολυμπιακό κόντρα στις ίδιες ομάδες με 4-0. Οι Πειραιώτες είχαν στην τριάδα τον Οβτσάροφ. Στον αγώνα με το Πέρα ο Ρηνιώτης γύρισε την κατάσταση από 0-2 στα σετ απέναντι στον Κύπριο Χριστόνοβ.

Στη «μάχη» της πρώτης 4άδας ωφελήθηκαν την Κυριακή η ΑΕΚ με τον Επ.Α. Ρεθύμνου. Την ώρα που το Πέρα είχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα και υπέστη δύο ήττες, η ΑΕΚ και οι Ρεθυμνιώτες κατάφεραν να επικρατήσουν και στους δύο αγώνες τους και να πάνε μαζί στο τρίτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας, επικρατώντας του ΟΕΑ Θεσσαλονίκης 4-0 και τα ΑΟ Ταταύλα 4-2.  Όλα δείχνουν ότι για την αποφυγή της 5ης θέσης, που οδηγεί στα πλέι οφ 5-8, θα δώσουν γερή αναμέτρηση στα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα οι τρεις προαναφερόμενες ομάδες. Τα Ταταύλα, ο ΟΕΑ Θεσσαλονίκης και ο Άρης Νικαίας δεν φαίνεται ν’ αποφεύγουν τα πλέι οφ της δεύτερης 4άδας.

Α1 ανδρών
ΑΕΚ – ΑΣ Πέρα Αθηνών 3-4
ΑΣ Πέρα – Επ.Α. Ρεθύμνου 1-4
Παναθηναϊκός – Επ.Α. Ρεθύμνου 4-1
ΟΕΑ Θεσσαλονίκης – ΑΕΚ 2-4
Επ.Α. Ρεθύμνου – ΑΟ Ταταύλα 4-3
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-4
ΑΟ Ταταύλα – ΑΕΚ 2-4
Επ.Α. Ρεθύμνου – ΟΕΑ Θεσσαλονίκης   4-0
Άρης Νικαίας – Παναθηναϊκός  0-4
Πέρα Αθηνών – Ολυμπιακός 0-4
ΑΟ Ταταύλα – Επ.Α. Ρεθύμνου 2-4
Πέρα – Παναθηναϊκός 1-4
ΑΕΚ – ΟΕΑ Θεσσαλονίκης   4-0
Ολυμπιακός – Άρης Νικαίας  4-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (8 αγώνες)
1. Παναθηναϊκός           16
2. Ολυμπιακός               15
3. Επ.Α. Ρεθύμνου        13
-. ΑΕΚ                              13
—————————————–
5. Πέρα Αθηνών            12
6. ΟΕΑ Θεσσαλονίκης  10
7. ΑΟ Ταταύλα                9
8. Άρης Νικαίας              8

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *