Μηλάκη, Τζουλάκη, Αναγνωστάκη σε νέες περιπέτειες!

Σε ακόμα μία σημαντική διοργάνωση εκπροσωπήθηκε ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου, με τις Αργυρώ Μηλάκη, Αθηνά Τζουλάκη και Ευγενία Αναγνωστάκη να τρέχουν με επιτυχία τον αγώνα των 123χλμ. στη Μαλακάσα.
Η ελίτ της γυναικείας ποδηλασίας συγκεντρώθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Μαλακάσα, ποδηλατώντας τον δρόμο των 123χλμ. Πρώτη… και καλύτερη αναδείχθηκε η σπουδαία αθλήτρια μας, Αργυρώ Μηλάκη, με την Αθηνά Τζουλάκη να τερματίζει στην 5η θέση, ενώ 17η ολοκλήρωσε τον αγώνα της η Ευγενία Αναγνωστάκη.

Παράλληλα, η Αργυρώ Μηλάκη βρίσκεται σε προετοιμασία με την Εθνική μας ομάδα ενόψει των διεθνών αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στην Κροατία. Συγκεκριμένα, τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν οι αθλήτριες:
Αργυρώ Μηλάκη, Κατερίνα Ελευθεριάδου, Γιαμπάνη Μαριάννα, Λυδία Μούτσιου & Βασιλική Κόκκαλη, ενώ στην προετοιμασία συμμετέχουν επίσης η Φασόη Βαρβάρα και η Φαρφαρά Κωνσταντίνα, με καθοδηγητή τον προπονητή μας, Γιώργο Βαρβεράκη. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 28 Φεβρουαρίου και στις 3 Μαρτίου istria & porec race κατηγορίας 1.2 UCI.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *