Μπαίνει στην «μάχη» ο Επ.Α. Ρεθύμνου, απέναντι σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Άρη Νικαίας

Έφτασε η στιγμή για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Μετά από περίπου 6,5 μήνες οι σημαντικότεροι αγώνες της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε διασυλλογικό επίπεδο ξαναβγαίνουν στη σκηνή αυτό το Σαββατοκύριακο, 11 και 12 Νοεμβρίου και υπόσχονται θέαμα και πολλές δυνατές στιγμές. Όχι μόνο γιατί το σύστημα διεξαγωγής προβλέπει και δεύτερη φάση με πλέι οφ, αλλά και γιατί στα ρόστερ των ομάδων υπάρχουν και φέτος σπουδαίοι αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Επ.Α. Ρεθύμνου θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα το Σάββατο στις 12.00 την ΑΕΚ και στις 15.00 τον Ολυμπιακό, ολοκληρώνοντας την τριάδα των αγώνων του την Κυριακή στις 10.00 το πρωί απέναντι στον Άρη Νίκαιας.

Στην Α1 κατηγορία των ανδρών ο πρωταθλητής Ολυμπιακός και ο δευτεραθλητής Παναθηναϊκός προβάλλουν άλλη μία σεζόν ως βασικοί διεκδικητές με δύο πρωταθλητές Ευρώπης, τον Γερμανό Ντιμίτρι Οβτσάροφ από τη μια και τον Εμμανουέλ Λεμπεσόν από την άλλη, να κοσμούν (ανάμεσα σε άλλους εξαιρετικούς αθλητές) το δυναμικό τους. Στο πρώτο Σαββατοκύριακο ο Ολυμπιακός θ’ αγωνιστεί στο ΣΕΦ και ο Παναθηναϊκός στο γυμναστήριο της ΧΑΝ Θεσσαλονίκης. Λείπει από το πρόγραμμα ο μεγάλος αγώνας, που να σχετίζεται με την υπόθεση του τίτλου, αλλά σαφώς υπάρχουν παιχνίδια και στοιχεία να στρέψουν την προσοχή τους οι φίλαθλοι, όπως η παρουσία του Καλλίνικου Κρεάνγκα, ο οποίος γυρίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 28,5 χρόνια!

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 1ου αγωνιστικού Σαββατοκύριακου στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες:

Στην Α1 ανδρών στην Αθήνα:
Το Σάββατο στις 12:00:
Επ.Α. Ρεθύμνου-ΑΕΚ
Άρης Νικαίας-Ολυμπιακός

Το Σάββατο στις 15:00:
Ολυμπιακός- Επ.Α. Ρεθύμνου
ΑΕΚ-Άρης Νικαίας

Την Κυριακή στις 10:00:
Επ.Α. Ρεθύμνου -Άρης Νικαίας
Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Στην Α1 ανδρών στη Θεσσαλονίκη:
Το Σάββατο στις 12:00:
ΟΕΑ Θεσσαλονίκης-ΑΟ Ταταύλα
Παναθηναϊκός-Πέρα Αθηνών

Το Σάββατο στις 15:00:
Παναθηναϊκός-ΑΟ Ταταύλα
Πέρα Αθηνών-ΟΕΑ Θεσσαλονίκης

Την Κυριακή στις 10:00:
ΟΕΑ Θεσσαλονίκης-Παναθηναϊκός
ΑΟ Ταταύλα-Πέρα Αθηνών

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *