Νέα ανακοίνωση της Ασή Γωνιάς

Ανακοίνωση:
«Διαβάζοντας την ανακοίνωση της Ένωσης Ατσιποπούλου Πρινέ ξανά και ξανά, δεν μπορούμε να καταλάβουμε, γιατί θίγεται έννοιες όπως, Ιστορία, Αξία και Αρχές. Το γεγονός ότι έχουν ανέβει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουμε δώσει ενώ τα περισσότερα τα έχουμε χάσει και δεν έχει ανέβει μόνο το δικό σας παιχνίδι επιβεβαιώνει τους λόγους που δεν ΑΝΕΝΗΚΕ. Γιατί εμείς δεν έχουμε κάτι προσωπικό απέναντι σας.

Επίσης ότι μας κερδίσατε στον αγώνα του Α’ γύρου στα Μισίρια με 3-5 δε σημαίνει ότι μας διασύρατε. 
Το ερώτημα μας ήταν απλό, (από πότε χρειάζεται επίσημο έγγραφο  για τη βιντεοσκόπηση των αγώνων) και δεύτερον οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν κάμεραμαν χρειάζονται τη συγκατάθεση της ΕΠΣ Ρεθύμνου?
Επίσης εσείς ήρθατε στη κερκίδα και μας είπατε (Διοίκηση Ε.Α.Π.) δεν αφήσατε την κάμερα να γράψει για να πάτε κόντρα στην ΕΠΣ Ρεθύμνου πράγμα που εξακολουθούμε να μην το καταλαβαίνουμε. Τώρα βέβαια γράφετε ότι το κάνατε ως απάντηση γιατί δεν ανέβηκε το παιχνίδι στα Μισίρια.
 Την απάντηση τη γνωρίζετε και εσείς οι ίδιοι. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΝΗΚΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η ΟΙΚΟΜΟΜΙΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ (ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΠΗΛΙ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΑΝΑ …) ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ. 
Δεν απαντάμε ξανά σε κάτι άλλο, σας ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλό πρωτάθλημα να έχετε. »

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *