Νέες επιτυχίες για Τζουλάκη – Χιώτη στο Πανελλήνιο Cross Country 2023 elite-U23-Juniors

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Cross Country 2023 elite-U23-Juniors, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Μάνδρας“ Δυτική-Ακτή”( West Coast),  την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής και τον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας. Οι αγώνες έλαβαν χώρα στην Κιάφα και το σημείο εκκίνησης των αγώνων ήταν στην θέση Λεκάνη, σε μια περιοχή η οποία δοκιμάστηκε από τις Πυρκαγιές του περασμένου Ιουλίου!

Η Αθηνά Τζουλάκη και ο Γιάννης Χιώτης του ΠΑΣ «Άτλας» Ρεθύμνου που συμμετείχαν στους αγώνες επέστρεψαν με μια δεύτερη και δυο τρίτες θεση στις αποσκευές τους.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Στο XCC των Νεανίδων, στην 1η θέση τερμάτισε η δυναμική και καλά προετοιμασμένη Μαρία Θεοχάρη από τον ΑΠΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ, η οποία άφησε στην 2η θέση την Τζουλάκη Αθηνά του ΠΑΣ ΑΤΛΑΣ, και στην 3η την Κόκκαλη Βασιλική ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Στο XCC Εφήβων : Ο Μανωλίδης Στράτος  από την ΑΕΚ τερμάτισε στην πρώτη θέση, στην 2η θέση Ο Μπερδεμπές Κωσταντίνος από Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ, στην 3η θέση τερμάτισε ο Χιώτης Ιωάννης από τον ΠΑΣ ΑΤΛΑΣ.

XCE Γυναικών: 1η Γιάχου Ελευθερία ΑΣΚ ΑΛΦΑ 2η Αδαμ Αλεξάνδρα Π.Σ. ΜΑΝΔΡΑΣ (West Coast) και 3η η Αθηνά Τζουλάκη από τον ΠΑΣ ΑΤΛΑΣ

 

 

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *